0 oy
331 göst.
Profil image Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (135 puan) tarafından
Selam sevgili anneler. Bebeğim 2 ay önce prematüre olarak dünyaya geldi. Emme rafleksi gelişene kadar biberonla besledim. Bir aylık olunca emzirmeye başladım. Biberonla beslerken iki saatte bir acıkıyordu. Ama göğsüme geçince 45 dakikada bir acıkıyor. Kilo alımı, çişli ve kakalı bez sayısı falan çok iyi. Ama ben tükendim. Bu hangi ayda düzelir çok merak ediyorum. Ve neler yapabilirim emzirme süresini uzatmak için tavsiyeleriniz var mı? 
Bebek Ayı 2

5 Cevaplar

0 oy
(319 puan) tarafından
Canım meme çok farklıdır bebekler için bir tek acıktığı için emmez. Korkar emmek ister, senin kokunu özler emmek ister, gazı olur emmek ister, seni hissetmek güvende olduğunu hissetmek ister..
-Reklam-
0 oy
(462 puan) tarafından
Açlıktan yapmıyor onu anneyle bağ kurmak için sevgi için yapıyor. Müdahale etmeyin yoksa hiç azalmaz. Zamanla salacak sizi. Sabredin.
0 oy
(571 puan) tarafından
Neden saat tutuyor sunuz ki ne zaman isterse emsin ne gzel işte biberon ile beslenmiş ama meme reddi yaşamamış sınız emsin annesi onun sana ihtiyacı var şuan 
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Acikmiyor sadece. Seni istiyor. Anne memesi bebek için en güvenilir alandır. Kendini emin hissetmek istiyor. 45 dk değil 15 dakika da ister. Yenidoğan böyledir. Bol bol öp kokla annesi bebeğini. Onunla konuş, sesinle sakinleştir. O günleri çok çabuk geçiyor. Bırak sana istediği kadar doysun. İleride sen istesen de biyke kucağına alıp temas edemeyecek sin.
0 oy
(9,156 puan) tarafından
Anne sütü mamadan çok daha çabuk sinidirilir. Zaten emerken bile efor sarfeder bebek o yüzden normal canım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 567 göst.
0 oy
1 cevap 159 göst.
0 oy
7 cevap 209 göst.
26 Temmuz 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Selin. Alyus (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 182 göst.
...