0 oy
142 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (106 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba. Bebeğim 45 günlük gün boyu ağlamadan durduğu çok az vakit var. Mamayla besleniyor acaba doymuyor mu dedim bi fazla yaptım bugün ama yer yemez yine ağlıyor.sizce neden olabilir var mı başına gelen de sunu yapiyorum iyi geliyor diyen. Gaz da var ama bütün gün aksam 10a 11 e kadar huzursuz olması normal mi. Bütun gün uğraşmaktan saatlerce sallamaktan baska birsey yapamaz oldum

2 Cevaplar

0 oy
(257 puan) tarafından
Cisli bez sayısı ve kilo alımı iyiyse doyuyordur canım. Gaz sancısı vardır. Kakasını yapardı oh rahatladı gazı bitti derdim 15 dk sonra yine başlardı. 2.5 ay boyunca gece 12ye kadar abartısız söylüyorum ya kucağımda ya mememdeydi. Yatağına koyduğum an gözünü açardı ağlardı. Gaz bitti ağlamalar azaldı çok şükür.
(106 puan) tarafından
Var mıydı gaz için yaptığınız birşey.metsil kullaniyorum ama düzenli değil bazen kimyon veriyorum masaj yapıyorum adaçayı yağı aldım ama bunun kesin bir çözümü yok heralde.kakasını da iki günde bir yapiyor. Valla ilk cocugumda yasamamistim boyle seyler cok zormus Allah yardımcımız olsun
(106 puan) tarafından
Bebeğim huzursuz gün boyu ağlıyor diye doktora gitmeme gerek var mı sizce.ilk durmadigi zamanlarda acile götürmüstüm röntgen çekip gaz var diyip metsili vermisti baska da gitmedim.
(257 puan) tarafından
Herseyi denedim bende masajlar kiraz çekirdeği gaz kemeri nurse Harvey sab simplex bio gaia.... sadece hafifledi asla bitmedi ta ki 3 ay dolana kadar. İnsanlar bana inanmıyordu. Yemek yiyemiyorum sürekli ağlıyor kucağıma almam lazım durmuyor diyordum yenidogan yer içer uyur olur mu öyle şey diyorlardı. Ben 1. Ay kontrolünde hocam ben bittim ne olur yardım edin sürekli ağlıyor dedim. Kolik bebek bu 2 gaz damlası birden kullanacaksın dedi zamanla geçecek dedi. Dediğim gibi sab simplex ve nurse Harvey kullandım hafifledi çok şükür dedim ama 3 ay doldu Allahı  dünya varmış dedim. Yine uyumuyor mizmizlaniyir ama en azından krize girmiyor. Bence doktorluk bir durum yok sabırla 3 ayı beklemek gerekiyor. Allah yardımcın olsun. Gazli bebek çok çok zor yaşamayan anlamaz hatta yargılar bizde dogurduk canimm der.
(106 puan) tarafından
Cevaplarınız için sağolun arkadaşlar. Sanki bir tek benim çocuğum durmuyormuş neden böyle oluyorda durmuyor baska birseyi mi var gibi dusunceler bi de caresizlik oluyor. Sabretmekten baska care de yok anlasilan gunlerin gecmesini bekleyecez.soylediginiz damlalara bi bakayım ben
-Reklam-
0 oy
(153 puan) tarafından
Günümüz de bebeklerimizin derdi de aynı.  45 günlük olduk meme ve uyku dışında aglamadigı ve mız mızlanmadığı toplasan gün boyu yarim saattir. Bende çok yoruldum ne yapacağımı bilmiyorum. Gazlı bir bebek ama bütün gün gazdan ağlanır mi. Çıkıyor gazı.
(106 puan) tarafından
Benimde aynı iste gazlı bebekler icin hani belli bir saati vardir genelde aksam üstü akşam falan hep ayni saatte baslar sıkıntısı gibilerinden okudum ama bu aralar gündüz ağlamadan normal durduğu vakit cok az benimkininde. Heh durdu az sevelim diyoruz sonra sıkılıp tekrar ağlamaya devam.atak haftasını duydum daha önceden bilmiyordum baktım atak haftasındaymışız.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 129 göst.
0 oy
2 cevap 222 göst.
0 oy
2 cevap 153 göst.
...