0 oy
404 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (227 puan) tarafından
45 günlük bebeğim var. 2 hafta önce kolunun birisi mosmor olmuştu. Eşim geldi apar topar soyundurduk geçti. Işıktan herhalde dedik. Birkaç kez daha oldu ışığı tutunca geçti. Neyse bugün gündüz dışarıdaykende farkettim morarmayı. Böyle birşey yaşayan var mı ? Doktora gittik bugün dönüşte farkettim. Işıktan mı falan derken sormadım da. Bebeğim sürekli elleri teslim oluyorum pozisyonun da. Kundak vs asla yaptırmaz. Havada yani iki kolda. Emerken bile. Birde esmer tenli bir bebek, morarınca iki kol arası bayağı fark oluyor. 

8 Cevaplar

0 oy
(90 puan) tarafından
Bende yan yatırıyordum çocuğu bir kere oldu aynısı. Yan yatarken kolu altında kalmış bir baktım mosmor olmuş hemen düzelttim dikkat edin yan yattıktan sonra morarıyordur belki
-Reklam-
0 oy
(89 puan) tarafından
Bende de bi kere olmustu ödüm koptu sonradan anladim ki emzirirken kolu cok altta kalmis yavrumun:)) 
0 oy
(152 puan) tarafından
Gazlı bir bebek mi? Bizimkinde genelde gazı olduğu zaman eli ya da kolu morarıyor. İlk farkettiğimde internetten bakmıştım gaz olduğu zamanlarda morarmanın normal olduğu yazıyordu.
(227 puan) tarafından
Evet gazlı bir bebek ama mesela ağlamıyorkende morarıyor. Şu an sağ kolu yine morardı ama gazı var feci ağlıyor. Sizin ağlamıyorkende durduk yere morarıyor muydu? Teşekkür ederim bu arada içime su serpildi. Araştırma hastanesine randevu aldım ama beklerken aklımıza herşey geliyor. Malum annelik :) yan yatırmam emzirirken falanda altta kalmıyor dikkat ederim onlardan kaynaklı değil morarma kesinlikle
(152 puan) tarafından
Ağlamadığı zamanda da gazı var mı ona dikkat edin. Benimki 2 aylık oldu gazı artık ağlayacak kadar rahatsız etmiyor ancak az önce kolu morarmış baktım gazı var çıkarınca geçti :)
0 oy
(227 puan) tarafından
Arkadaşlar bilgisi olan var mı acaba ? Az önce gene morardı. Randevumuz haftaya bayağı panik oldum. Allah'ım inşallah ciddi birşey değildir. 
0 oy
(243 puan) tarafından
Kuzenimin bebeğinde de vardı doktor sebebini bulamadı geçti ama
(227 puan) tarafından
Bizede birşey demedi. Doktordaykende morardı. Araştırma hastanesine gidin bi dendi. Ondada çok zor sıra alabildik. Acaba kaö aylıkken geçti biliyor musunuz şu an 52 günlük bebeğim.
(243 puan) tarafından
4 aylıkken morardigini hatırlıyorum kalbinden şüphelenmisti doktor ama sorun çıkmadi
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Çok hassas oldukları için morariyor mesela kucağımda tutarken ayakları morarirdi bikeresinde banyo yaptırırken kolunun morardigini farkettim o kadar korktum ki kolunu fakan çıkardım sandım ama en ufak şeyde morariyorlar
(227 puan) tarafından
Canım yatarken (sırtüstü) durduk yere morarıyor aniden. Doktorda net birşey diyemedi. Umarım normaldir.
0 oy
(375 puan) tarafından
Kızımın da ayakları morarirdi durduk yere
(227 puan) tarafından
Nedenmiş ve kaç aylıkken geçti acaba
(375 puan) tarafından
Canım ben ilaç kullandım pisikiystri emziriyorum ondanmi oldu dedim yavaş yavaş geçti canım Allah'ın izniyle şuan Bir yaşına girecek inşallah
(375 puan) tarafından
Dr söylediğimde birşey yok dedi
0 oy
(67 puan) tarafından
Dolaşım problemi olabilir belki, çocuk kardiyolojiye görünün bence 
(227 puan) tarafından
Bugün gittik kalbine baktı ve boynuna sorun yok dedi. Kızımın kolu gene mosmor oldu bugün ama. Çocuk hematolojiye yönlendirdi. Birde detaylı kan testi verin dedi. Ne yazık ki grev varmış anca ptesi detaylı kan verebiliriz. Hematoloji de ilk fırsatta alacağız. Net birşey demedi hiçbir doktor şimdiye kadar.

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,227 göst.
25 Temmuz 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Merve.A (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 181 göst.
8 Temmuz 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Zümrakuşumm (225 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 202 göst.
12 Temmuz 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Derya Mustafa (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 119 göst.
29 Nisan 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Mihriban28 (106 puan) tarafından soruldu
...