0 oy
245 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (277 puan) tarafından
Merhaba tecrübeli anneler 10 sonra ek gıda başlıyoruz hazırlık yapmak istiyorum neler alınıyor? aldıklarınızı yazar mısınız

teşekkürler hepinize 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende beklim daha çok var ama yavaş yavaş alırım ne lazimsa
-Reklam-
0 oy
(114 puan) tarafından
Sebzeleri haşlamak için aparat var buharda haşlama yöntemi ile veriyorsun

Cam rende 

Silikon mama kaşığı ve tabak

Önlükte önemli çünkü ek gıda fa kumaş önlükler maf oluyor silinebilir olandan almalısın bence

Suluk al aklıma gelen şimdi bunlar
(277 puan) tarafından
marka öneriniz var mı
(114 puan) tarafından
Yok maalesef
0 oy
(445 puan) tarafından
Ben ilk başta çay kaşığı kullandım. Sonradan ağzını acıtabilir diye silikon mama kaşığı aldım. Başka bir şey almadım. Çay tabağı kullandım evden. Suyu da biberonla verdim.
(277 puan) tarafından
Aslında düşününce olabilir gibi ama kendi başına yiyeceği zaman plastik tabaklar şart olmalı değil mi? güvenliği için
(445 puan) tarafından
Evet o zaman gerekli olabilir. Kendi başına yerken de yanında oluyorum onun için ihtiyaç duymadım ben. Arada bim yâda a 101e geliyor takip edebilirsiniz onu.
(277 puan) tarafından
Ben mama saldalyesini merak ediyorum olmazsa olmazlardan mı ve oğlum henuz kendi başına tamamen oturamıyorum
(445 puan) tarafından
Evet mama sandalyesi gerekli. İlk başlarda destekli oturtabilirsiniz. İlk başlarda olmazsa da sonrasında çok gerekli çünkü durmuyor yani benim kızım öyle. Başka yere gidince zorla yediriyorum oturmuyor doğru düzgün. Gelip gidip yiyor bu da zorluyor beni.
0 oy
(6,396 puan) tarafından
E bebekten baby me markalı kasik ve üçlü tabak aldim memnunum . Cam meyve rendesi aldim . Wee babynin alıştırma sulugunu ve önlük aldim canim 
0 oy
(67 puan) tarafından
ilk baslarda pek biseye gerek yok aslinda . internette gordugun hersey abarti biraz buharda haslama aparati bir iki ay kadar kullanabiliyosun haslayip ezip yedirmek icin aslinda  sonrasinda zsten yemek yapiyosun bebege ozel catalla ezmen daha mantikli bu durumdada .  onemli olan kaşık ve suluk onluk . vakumlu bolmeli tabak almistim hevesle ne vakumu kaldi ne bisey cunku kucuk olduklari icin onlerine koydugun seyleri zorla da olsa aglayarakta olsa bi sekilde yerlere firlatiyolar dokuyolar kesfetmesi icin elini illaki dokunduruyosun falan ama corba sulu yemek tarzi seyleri onune koyamiyosun malesef. kasede kendim yediriyorum belki 9 10 aylik olunca kendi onune koyarim oyle yer ama ilk ek gidaya geciste herseyi alip doldurmak mantiksiz . blw yapmiycaksan hele sadece kasik onluk ve suluk yeterli oyle pahali tabaklar bardaklar falan gereksiz nacizane fikrim . maddiyatina gore hareket et almak zorunda oldugun icin degil . cunku zorunda degilsin biraz daha buyudugunde bir kac ay sonra tekrar alirsin istersen simdiden kendini kasmaya gerek yok :)
...