0 oy
305 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (13 puan) tarafından
Arkadaşlar bebeğim 3 aylık eve misafir gelince yabancılıyor ve çok ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım. Bebek görmeye geliyorlar benim çocuğun onalr gidene kadar susmuyor ne yapmalıyım. 
Bebek Ayı 3

7 Cevaplar

0 oy
(164 puan) tarafından
Aynen benimkide öyle 6 aylık oldu
(13 puan) tarafından
Ne zaman başladı. Benim bebeğim 2,5 aylıkken başladı ve giderek daha da dozunu artırıyor
(164 puan) tarafından
1 buçuk 2 aylıkken başladı hâlâ aynı
-Reklam-
0 oy
Profil image (753 puan) tarafından
Benim oğlumda öyle 3.ayda başladi şuan 6 aylık yabancı birini gorünce ilk önce dudaklarını büzüyor sonra bi anda ağlamaya başlıyor aglaması bitince yine görünce bu sefer çığlık atıp ağlıyor
0 oy
(9,149 puan) tarafından
İlk zamanlar benim kide öyleydi. Şöyle yaptık babası veya ben kucağıma aldım. Misafire söyledim kimse ilgilenmesin ilk adımı o atana kadar dedim. Misafirin yanına oturup ona hiç bakmadan sohbet ettik. Bizimle diyaloğu görünce oda sohbete salça olmaya başladı ilk adımı attı. Asla kimsenin kucağına vermedim o hamle yapmadığı sürece kimse kollarını uzatıp gel demedi. Allahtan anlayışlı kişiler geldi. Ama günün sonunda herkesle arası iyi olarak yolcu etti misafirleri
(143 puan) tarafından
Buna bende katılıyorum bebeğim 5 aylık ve aynısını yapıyordu bende aileme veya gelen herkese öyle yapıyorum eğer kimse onunla ilgilenmezse sıkıntı çıkarmıyor ama gelenler ilk onun başına gelip kucağa almak isterlerse basıyor çığlığı ve çok zor duruyor bu taktik baya işe yarıyor :)
(9,149 puan) tarafından
Çocuk herhalde diyor annem babam böyle sohbet ettiğine göre iyi insanlar bunlar :)
(143 puan) tarafından
Ahaha demi :) empati kurmak lazım tanımadığı kişiler birden doluşuyorlar önüne :) korkuyordur :)
0 oy
(30 puan) tarafından
Valla benim kız da öyle 3 ayında başladı şuan 8 aylık yine aynı biri geldiğinde bana bitişik duruyo biri alsa kucağına ağliyo hemen . Akışına bırakmak lazım zamanla aliscak insanlara hoş keşke hiç alismasa ne kadar uzak o kadar iyi :))
0 oy
(539 puan) tarafından
Benim kızım insancıl demekki sevilmeyi çok seviyor 

Biri konuşsun hemen aguluyor gülüyor daha kimseye ağlamadı 
0 oy
(770 puan) tarafından
Misafirler geldiğinde hemen çocuğun üzerine atlayıp, sevmesinler. Birden olunca korkuyorlar. İlk 5-10dk ilgilenilmesin ki kendi gözlem yapabilsin, alışsın o kişilere. Sonra zaten gülücükler başlıyor. 
0 oy
(5 puan) tarafından
Bizimki de o aylarda öyleydi kimseye gitmek istemez biri gelince ağlardı şimdi göre göre düzeldi yani alıştırmak lazım bnce şimdi beş buçuk aylık kalabalıklarda duruyo çok şükür inşallah sizin bebiş de alışır.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 810 göst.
0 oy
1 cevap 384 göst.
22 Mayıs 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Frover (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 346 göst.
15 Şubat 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde slvcyln (92 puan) tarafından soruldu
...