0 oy
330 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (416 puan) tarafından
Aylardır salya akıyor ne gorse ısırıyor aglıyor dişi cıkmadu Bı turlu napabılırız nasıl hızlanır 

6 Cevaplar

+1 oy
(374 puan) tarafından
Tetegil hem hızlı çıkarıyor hemde o kadar acı çekmesini önlüyor 
-Reklam-
0 oy
(319 puan) tarafından
Biz tetagil kullanıyoruz kızıma aç ağzını dediğimde hemen açıyor tetagil için :) Hem de acısını azaltıyor, kızıma onu verdikten sonra biraz sakinleşiyor, diş kaşıması azalıyor. Ben almadım ama bazı internet sitelerinde 2.si 1₺ kampanyalarında da tetagil satılıyor o zaman uygun fiyata da geliyor.
0 oy
(1,079 puan) tarafından
Diş çıkartmak bir süreç hızlandıran bir şey olduğuna inanmıyorum, çıkma vakti geldiyse çıkıyor. Alt 2 diş 5 aylıkken çıktı ateş falan yapmadı anlamadık bile. O zamandan beri üst dişler çıkamadı bir türlü arada ateş oluyor, huysuzluk yapıyor. Gündüz dolaptan jelli kaşıyıcı veriyorum hep. Gece uykusuna geçmeden önce uyumakta zorlanıyorsa tetagil diş granülü veriyorum ağrısını alsın diye. Şuan 9,5 aylık olduk ama ilk dişleri yaşından sonra çıkan bebeklerde var. Allah kolaylık versin hepimize :) 
(3,793 puan) tarafından
Tetagil ise yariyo mu geceleri :)
(1,079 puan) tarafından
Bizim kıza yaradı uykuya geçemiyordu ağrısından, her akşam vermiyorum uyumakta zorlanırsa veriyorum :) doktor onu da önermiyor ama ne yapacaz ki yetişkinde bile diş ağrısı çok zor
(3,793 puan) tarafından
Yaa onermiyolar mi, ne oneriyolar ki dis agrisi cok zoe
(1,079 puan) tarafından
Soğuk jel diş kaşıyıcılarını :D ya da havuç falan ver diyorlar
0 oy
(1,484 puan) tarafından
Yani bebeklerde salya 1-2 aylikken başlıyor nerdeyse 2 yaşına kadar sürüyor.damaklari sertlesiyor disler iç kısımda yerleşiyor sonra çıkmaya başlıyor.Salya ve herseyi ağzına alma oral dönem olduğu için çok normal hemen diş çıkaracak diye birsey yok müdahale etmeyin bence aylarca o granül ve jelleri kullanmak da doğru değil dis zamanı geldiğinde damaklarda belirgin hale geliyor kirmizilik şişlik ve  dişi damak içinde görmeye başlıyorsunuz o zaman vermeye başlarsınız ama tabi ki siz bilirsiniz.
0 oy
(59 puan) tarafından
Geçen gün doktora gittim benim oğlumda dış çıkarmaya çalışıyor rahatlatmak için eczanede satılan papatya yağı kullanabilirsin dedi.
0 oy
(9,149 puan) tarafından
Arkadaşımın bebeği alerjik ona da doktor söylemiş bir gün çok huzursuz du. Sarımsağı ikiye bölüp elinizle sıkın. Ortadaki yeşil yerden çıkan suyu parmağınıza sürün bebeğin diline gelmeyecek şekilde diş çıkan yerlere sürün benim ki 10 15 dk ya sakinleşmişti 
(416 puan) tarafından
Kız o cok zor onu nasıl parçalıycaz.ayrıca.bızım ki 24 saat aglıyor. Gunde 1 kez degil :( jel mi ne varmıs onlar olmaz mi
(9,149 puan) tarafından
Parça değil ikiye kes bıçakla elinle sık o yeşil yerden azıcık su çıkıyor o sürülecek. Jel bende de var ama sonuçta sarımsak daha doğal :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 163 göst.
0 oy
3 cevap 197 göst.
0 oy
6 cevap 280 göst.
23 Mayıs 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde babylove (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 122 göst.
6 Kasım 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Rizeli.gelin (49 puan) tarafından soruldu
...