0 oy
292 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (54 puan) tarafından
Kizlar bebegim 4 aylik doktor kisa surwligine kucaginizda oturtmaya baslayin yavas yavaş dedi benim kiz surwkli oturmak istiyor  sizinkielr kac aylikken oturttunuz ellerini tutunca da kalkmaya calisiyor
Bebek Ayı 4

3 Cevaplar

0 oy
(6,407 puan) tarafından
Bizim doktorumuz istediği kadar kucaginizda oturabilir dedi oturabiliyorsa otursun canim 
(54 puan) tarafından
Oturuyor sürekli de oturmak istiyor ellerinden tutinca kalkiyor :)
-Reklam-
0 oy
(56 puan) tarafından
Otursun bir şey olmaz destekli olarak oturduktan sonra sıkıntı olmuyor. Bizimkide oyleydi doktor kendisi hazır istekli olduğu için o belli eder zaten ne istediğini dedi. 4 ayda destekli başladım 6. Ayda kendisi desteksiz rahatça oturabildi. Bazıları oturulmaz diyerek sart koşuyor kendisine gereksiz yere sonra 6. Ayda cocuk kendi kendine oturamıyor. Bu sefer ek gıda sürecine tam anlamıyla hazir olamıyor cocuk. O yüzden destekli olarak onun isteğine göre hareket etmeni tavsiye ederim.
(54 puan) tarafından
Bende oyle düşünüyorum çünkü kendi de oturmak istiyor
0 oy
(281 puan) tarafından
Geçen gün sağlık ocağın da 5 aya girince hafif eğimli oturt dedi ebe
(56 puan) tarafından
Yanlış dinlemeyin bence cocuk eğer oturmaya istekliyse kendini belli ediyor ozaman 4. Ay itibariyle destekli oturtabilirsinjz. Bana da sağlık ocağı oyle dedi ama doktorum benim dediğim gibi söyledi ben 4. Ay bebek istekli diye oturttum 6. Ayda okadar rahat kendi oturuyor ki asla düşmüyor. Bebek istekli değilse bisey diyemem ama istekliyken çoğu anne korkarak yapmıyor ve çocuğun gec desteksiz oturmasına sebebiyet veriyor arkadaşım bunu yaşadı. Bu sefer ek gıdada sıkıntı çünkü çocuk desteksiz oturamayinca yemekte boğazında kalır vs. Diye daha çok endiseleniyorsunuz. Tavsiye.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 290 göst.
0 oy
4 cevap 283 göst.
0 oy
0 cevap 288 göst.
0 oy
0 cevap 240 göst.
...