0 oy
519 göst.
Profil image Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (1,072 puan) tarafından
Yardım lütfen sürekli kucak istiyo biraz toplu bi bebek kolumda hayır kalmadı taşıması zor geliyo gezmek istiyor laf istiyo oyun istiyo tek bakıyorum ev işi yapamaz oldum şu saat oldu yemek yapmadim daha mecbur bugün dışarıdan yicez. Bunu yazarken bile kucağımda.
Bebek Ayı 3 ay 11 günlük

7 Cevaplar

0 oy
(6,410 puan) tarafından
Valla kuzum 8.aydan sesleniyorum yaklaşık 10 kgyu geçti ve asla kucağımdan inmiyor alışırsın bir zaman sonra 
Profil image (874 puan) tarafından
Muniseyunus anne sutumu aliyo bebisiniz
Profil image (1,072 puan) tarafından
Benmkide 3 aylik 7 kilo 8 ayligi düşünemiyorum ya
(6,410 puan) tarafından
Hayir mama ile besleniyor ama bir aydır mamayi gunde 2 kere veriyorum ek gıda alıyor
-Reklam-
0 oy
(1,152 puan) tarafından
Merhaba sağlıkla büyüsün bebeğiniz benim bebeğimde gazdan dolayı kucağa alışmıştı çok çok çok zorlandım hele 4 ay atağında mahvoldum 4.5 aylıkken memleketlere gittik yüküm azaldı kalabalık içinde ondan ona gezdi sosyallesti o zaman beni kucakla demedi 15 gün ailelerin yanındaydık dönünce almayacağım kucağa unutturacagim dedim bir oyun halısıns koydum oturağı var tezgah üstüne ona oturttum ama kucağına yatırdım derken derken epey azalttik kucağa alma işini şimdi yine kucak istiyor ama sıkılınca istiyor kısa süreli alıp hemen geri biseye koyuyorum bende hiç iş yapamadım yemek yapamadım sizi çok iyi anliyorum imkanınız varsa anne yada kayınvalide yanında bir sure geçirin sosyallesince unutacak kucağı 
Profil image (1,072 puan) tarafından
Bayrami bekliyorum zaten canım. Bayramda kayinvalidemlere gidicez görümcemlerde olucak inşallah sizinki gibi oluruz bizde biraz rahatlarim.
(1,152 puan) tarafından
Canım bayramda gittiğinde bırak kim kucakliyorsa kucaklasin kim seviyorsa sevsin dondogunde de ana kucağı oyun halısı yatirir bol bol oynarsın duzelir inşallah ben yalnız bakiyorum ondan kucakci oldu eşimde akşamdan akşama ilgilenebiliyor şimdi kucağı birakti odadan çıksam arkamdan agliyor anneci oldu iyice :))
Profil image (1,072 puan) tarafından
Öyle yapicam canim torunlarıyla ilgilensinler biraz :)
0 oy
(76 puan) tarafından
Sling öneririm çok iş görüyor 
Profil image (1,072 puan) tarafından
Durur mu dersiniz cok sıkılgan çünkü
(76 puan) tarafından
3 ay 13 günlük oğlum slinge girdiği gibi uyuyor :) ve inanılmaz gaz çıkarıyor :D sling hayat kurtarıyor
(1,041 puan) tarafından
7.5 aylık oğlum şuan halka sling içinde, disaridayiz... Denemeye değer. Doğduğundan beri sling ve kanguru ile büyüdü resmen.
Profil image (1,072 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
İnşallah birazdan babasi gelince e bebege gidip bakalim bari evde dur dur sıkıldık: )
(76 puan) tarafından
Evde 3 tane sling var bir tanesi halka bir tanesi normal diğeri fast sling. Fast yaz ayları için birebir bence normalide kışın çok iyi oluyor ama halka slingi beceremiyorum takmayı o öyle bekliyor öğrenmeye çalışıyorum aksi gibi en sevdiğimde o :D
(1,041 puan) tarafından
Ya hiçbir şeyi yok. Halkadan önce geçirip bebeği hangi tarafta tasiyacaksam ayarlayıp takıyorum. Bebeği koyup kumaşın ucundan çekiyorum. Alttan çekersen popo kısmı üstten çekersen boyun kısmı daralıyor. Sonra hopp taptatli bir görüntü. Instagramda bebeğinigiyenlerkulubu nün paylaşımlarinda var.
(76 puan) tarafından
Ya evet çok kolay görünüyor ama benim halka slingim müslin bezden 4 kat müslinli terletmeyen kumaş ama kalın o yüzden çekemiyorum videolarda falan çok rahat çekiyorlar ama el becerisi ile alakalı sanırım biraz
(1,041 puan) tarafından
Benimki nekonun halka slingi. 4 kat müslin de alsam mı diyordum...
(76 puan) tarafından
Halka sling puruti baby aldım diğerleri hb sling. Kuöaşı çok güzel purutinin kalın olmasına rağmen terletmeyeceği belli
(9,132 puan) tarafından
Aynen bende sling öneririm. İnstagramda hbsling sayfasından almıştım bende. Hemen uyuyor koyunca.
0 oy
(130 puan) tarafından
Canm benim ilk oğlumda çok kucakciydi.bir yaşına kadar kuculagimdaydi sürekli hatta yapışık bu annesiyle derlrlerdi akrabalr.ilk çocuk olduğundan sürekli herkesin ilgisi ondaydi ben dahil  :) .ama şuan ikinci çocuğum oldu seninkiyle aynı ayda pek kucak istemiyor .çünkü büyük oğlum da var 3 yaşında sürekli onu takip ediyor pek canı sıklmiyor evde sürekli ses :) Bı de bebek agladiginda benim büyük oğlan da bağırıyor sesini yükseltiyor bebek ağlamayı kesiyor :) 
Profil image (1,072 puan) tarafından
Benm ilk bebek tekiz bide gurbet elde
(130 puan) tarafından
Anladım canm Allah sabır versin inşallah zor ama geçici emeklemeye başladığında çok istemez kucak etrafı keşfe çıkar cunku:)
Profil image (1,072 puan) tarafından
İnşallah canim
0 oy
tarafından
1 yastan desleniyorum kucaktan inip yurumeye gecincede fark etmiyor ayaklarina dolanip kucak diycek
0 oy
(9,132 puan) tarafından
Hehehe uyanık bebe. Kız al kucağına sev. Vallahi ilk çocukta senin gibiydim. İkinciyi 10 yıl sonra yaptım çocuğun kucak isteme lüksü olmadı hemen kapıyordum. Benimde kollarım çok ağrıdı. Ama çok çabuk büyüyorlar be. Eski resimlere bakıyorum da. Üşenmeyip yapacam 1 tane daha. :) geçecek zamanla merak etme istedikçe al sen yinede. 
Profil image (1,072 puan) tarafından
Alıyorum merak etmeyin hic inmiyo bi bende bi babasinda :) en cok bende tabi
0 oy
(453 puan) tarafından
Gaz sancilari devam ediyor olabilir , aliskanliktan yapiyor olabilir gun icinde 5 er 10ar dakika besikte yalniz vakit gecirmesini sagla. Beşige cingirak oyuncak vs tak onlarla oynamaya çalışsın agladiginda al bir sure sonra tekrar dene zamanla alisiyor bu gun icinde sana tuvalete gitme yemek yeme zamani birakir. Hemen değil ama kisa surede alisiyorlar. Karın üstu egzersiz yapin oyuncaklarla oynat oyun halısı bu konuda baya faydali. 4-5 aylikken donme ve dunyayi algilama kabiliyetleri artiyor ondan sonra kucak istegi azaliyor tabi senin oyuncaklarla oynatarak alistirman gerekiyor 6. Aydan sonra donme emekleme cabalari derken rahatlarsın bebeğim merak etme sadece bireysel zaman gecirmesi için destekle. Bende senin gibiydim ilk 5 ayim çok zordu simdi cok iyiyiz 
Profil image (1,072 puan) tarafından
Cok haklisin canım tavsiyelerine uyucam oyun halisi var cokta seviyor oynuyo hatta tutmaya çalışıyor tutup agzina götürüyor yarim saat en fazla sonra sıkılıyor sanırım etrafta beni arıyor huysuzluk etmeye başlıyor kucaga alininca dunyalar onun oluyo gulucukler agular başlıyor diyorum oğlum ilgi delisii olcak galiba :) idare edicez bakalim
(453 puan) tarafından
Yaninda kalmaya ozen goster oyun oynarken yoksa kafasinda şu kodlanir ben oyun oynarken yalniz kalicam. Valla benimki 15 aylik hala o uyudugunda iş yapiyorum gun icinde onunla olmaya ozen gosteriyorum inan bana ilgiyle annesini devamli gorerek buyuyen cocuk daha sosyal ve mutlu oluyor cunku sana olan guveni tam oluyor. Hep ayni saatlerde uyut canim bide muzik dinlemeye alistir 6. Aya kadar. 6. Aydan sonra beşigine yatir sirtini pitpitla aglarsa muzik ac sakinlestir al saril geri yatir ama temas et zamanla bu sekilde uyumaya alisiyor bi zaman sonra seni istemiyor besige birakinca arkasini dönüp uyuyor. Uykusu duzenli olursa sende rahat rahat işini yaparsin uyanikkende birlikte vakit gecirirsiniz. Ozellikle gece uykusunda ben hep 8 de odaya girerdim ışığı kapatip sadece pış pışlardim ilk başta 10da 11de uyurdu 10n15 günde alıştı 8de uyumaya ama hiç konuşma ışık açma. 8 erken gelirse 9 yap ama daha geçe kalma yorulan bebek daha zor uyur. Ayni saatte uyursa hep kendi kendine uyumayi kolay ogrenir. Ben simdi sariliyorum opuyorum 2 dakika pış pış diyip beśigine birakiyorum cikiyorum odasindan o uyuyo. Hiç oyle aglata zirlata uyku eğitimi vermedim. Boyle saglikli saglikli ogrendi.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 190 göst.
16 Eylül 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Feyruze (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 205 göst.
1 Nisan 2023 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Oğluşumm❤ (2,202 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 500 göst.
0 oy
17 cevap 609 göst.
...