0 oy
366 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (35 puan) tarafından
Tramva sonucu epilepsi başlangıcı teşhisi konuldu oğluma ve keppra ilacına başladık.. Tecrübesi olan annelerimizinden bilgi almak istiyorum. Keppra kullananlar var mı? 

4 Cevaplar

0 oy
(8,973 puan) tarafından
Daha once kullandik. Keppra en az yan etkisi olan epilepsi ilaclarindan biri.
(35 puan) tarafından
10 gün olacak bize de.. Dakikası dakikasına veriyoruz.. Yarın dozu artacak umarım bir sorun olmaz.
(8,973 puan) tarafından
Biz kullandigimiz sure boyunca bir yan etki yasamadik. Hep ayni saatte vermek onemli. Sorun olacagini sanmiyorum. Gecmis olsun.
(35 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun..
(8,973 puan) tarafından
Teşekkürler.
-Reklam-
0 oy
(9,151 puan) tarafından
Kusura bakmayın kepra biliyorum biz değil ama arkadaşım kullandı 1 seneden fazla şükür iyileşti çocuğu. Ama travmaya bağlı değildi onun durumu daha farklıydı.

Travma sonucu epilepsi dediniz ya bunu merak ettim ben açıklamanız mümkün mü. Bilgi adına. Müsaitseniz tabi
(499 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun bende ilk defa duydum travma sonrası epilepsi diye... Müsait olup Açıklamak isterse bende bekleyeyim.
(35 puan) tarafından
Tabiki anlatabilirim. Ortalığın salgınına tutulmuştu oğlum kusma ve ishal vardı.. Hastaneye gittik damar yolu açamadılar.. İğne yaptılar ilaç verdiler eve geldik.. 2gün sonra vücudu susuz kalmış birden düştü başını çarptı.. Gün içinde 3defa yaşadık katılma nöbetini Allah kimseye yaşatmasın, daha sonra tramva sonucu epilepsi başlangıcı teşhisi konuldu.
(9,151 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun inşallah düzelir tez zamanda
(35 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bi düşme nelere sebep oldu daha öncesinde hiç bir problem yoktu.
(9,151 puan) tarafından
Benim oğlum 5 yaşında düştü. Beyin damarı tıkandı, kafa içi basınç oldu. Neredeyse kaybediyordum oğlumu. Düştükten 10 gün sonra çıktı ortaya. Allah korusun küçük bir anlık kaza nelere neden olabiliyor. Kepra yı da ordan biliyorum 1 ay nöroloji de yattık. Kullanan başka aileler vardı.
(35 puan) tarafından
Sizede çok geçmiş olsun.. Tomografi temiz çıktı bizim emar içinde gelecek aya attılar.. Bizde başka bi çocuk nöroloji doktoruna gideceğiz pazartesi randevu aldım. Şimdi nasıl peki çocuğunuz.. Bende kalıcı bir şey kalmasından korkuyorum 1gün de 3nöbet geçirince.. Bide arada pek huzursuz oluyo anne anne diye değişik değişik ağlıyor.
(9,151 puan) tarafından
İyi çok şükür şimdi.. 5 yıl geçti üzerinden ama 1 sene tedavi gördü. İyileşir inşallah içini ferah tut. Çapa yada cerrah Paşa bu işte çok iyi eğer İstanbuldaysan
(35 puan) tarafından
İnşallah gerçekten piskolojim bozuldu gözümün önünden gitmiyor Rabbim kimseye yaşatmasın. Yok hayır İstanbul da değiliz pazartesi günü bi doktor a daha gideceğiz inşallah güzel şeyler duyarız.
0 oy
(44 puan) tarafından
Benim oğlumda 9 yaşında keppraya başladı doktor şuan 17 yaşında ve devam ediyoruz şükür bi sorun olmadı nekadar ilaç kullandiysak bundan başkası iyi gelmedi inşallah sizede iyi gelir Rabbım şifalar versin 
(35 puan) tarafından
Amin çok teşekkür ederim Rabbim tüm yavrularımıza şifa versin.. Bebeğim 22aylık dakikası dakikasına ayarlıyorum inşallah herkes iyi olsun.
(40 puan) tarafından
Kepprayi hala kullaniyormsuz
(35 puan) tarafından
Convulex kullanıyoruz ama diğer gitmemize kesecek doktor şükür eeg temiz çıktı
(40 puan) tarafından
Bizede doktor kepprayi verdi nobetlerden ve ilaçtan sonra oğlum çok değişti 26 aylık sürekli sinir krizleri geciriyo kendini yerlere atıyor uyumsuz mantıksız hareketleri mevcut saldirganlasti doktor eeg sonuçlarına göre epilepsi hastası dedi sizinde epilepsimiydi ne kadar süre kullandınız yardımcı olurmsnz lütfen çok düşünüyorum  çok şükür szin sonuçlar temiz çıkmış Rabbim tüm çocuklarımıza ve bzimkine de hayırla sonuçlarının temiz çıkmasını nasip etsin
(35 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim size de geçmiş olsun..bizde karın ağrısı ve bulantısı vardı metpamid adlı ilacı kullanıyorduk..o yan etki yapmış enfeksiyon da olunca gün içinde 3 nöbet geçirdi.İlk keppra başladılar daha sonra başka doktora gittik biz emar çekildi temiz çıktı ama egg temiz değildi doktor convulex e geçirdi..1,5 Yıl oldu kullanıyoruz en son egg temiz çıktı doktor kademeli olarak mayıs ayında keselim dedi...inşallah sizin yavrunuz da en kısa zamanda toparlarsizi çok iyi anlıyorum.
0 oy
(15 puan) tarafından
Epılepsı travma sonucu degıl dogustan olur canım bende epılepsı hastasym ve 32 gunluk anneyım
(35 puan) tarafından
Bizde bulantı ilacı yan etki yapmış o yüzden gün içinde 3 defa nöbet geçirmiş.Emar temiz çıktı bi süre kullanalım dedi doktor diğer gitmemize keselim dedi..size de geçmiş olsun inşallah iyisinizdir

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 73 göst.
27 Eylül 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Mucizemsinnnn (198 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 274 göst.
0 oy
0 cevap 111 göst.
10 Eylül 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde A R D A (420 puan) tarafından soruldu
...