0 oy
343 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (444 puan) tarafından
Ilk cümlelerde yazayım linç edecekseniz yazmayın lütfen. Kızım 17 aylık. Geçen gün kusma ve ishal oldu ama denize gittik ordan mikrop kaptı diye düşünüyorum. Acile gittik, serum takıldı falan. Şimdi durumu daha iyi ama ishal devam ediyor. Akla bisey takıldı denize gideceğimi gün zeytin verdiğimde çekirdeğini çıkartmadan verdim 1 tanesini ama önce iyice bir kaç tanenin çekirdeğini çıkarttığını gösterdim,  bunu çıkartıyoruz yemiyoruz diye anlattım. Her zaman öyle diye çıkartıp veriyorum ama bu sefer çıkarmadan verdim ne bileyim belki hazırdır diye. Arkadaşım kızına 15-16aylikken alıştırmış, yakında 2 yaşına gelecek. Ben de heves etmiştim.  Sorum şu ki , zeytim çekirdeği çıkmıyor mu sonra? Kakasini takip ettim göremedim. O zehirlemiş olabilir mi? Bir programda görmüştüm çocuğa annesi zeytim çekirdeği yedirmiş ve çocuk ameliyat olmuş. Şimdi kafama taktım belki o bir yerde duruyordur diye, rahatsız ediyordur diye.
Bebek Ayı 17

5 Cevaplar

0 oy
(64 puan) tarafından
Siz zeytinleri çekirdekleriyle mi yiyorsunuz? İlk defa duyuyorum böyle bişey keşke bebeğe vermeseydin 
(1,436 puan) tarafından
Çekirdekleriyle yediğini söylememiş ki çıkartmayı öğretmiş kızına
(64 puan) tarafından
AA evet  tamamen yanlış okumuşum:)))
(444 puan) tarafından
Yo canım çıkartıyoruz. Kendisi öğrensin istiyordum ama acele etmişim hissetmeden yuttu, parmağımla almaya çalışırken. Yanlış yazdım herhalde
-Reklam-
0 oy
(1,436 puan) tarafından
Ben zannedtmiyorum zehirleyeceğini bence çoktan çıkmıştır 
(444 puan) tarafından
Insallah çıkmıştır ya. Her seferinde bakıyorum bezine ama göremedim.
0 oy
(149 puan) tarafından
Benim yiyegimi annesi denzie soktu isal kusar ateş oldu çocuk 3gun hastensde yattı çekirdek le alası yok mikrop kapmış çocuk ama zeytin çekirdeği öğretmeniz güzel ama böle ogrrnsin diye risk almanız doğru gelmedi bana Allah korusun zeytin çekirdeği büyük baya boğazına takılır dikkat et başka şeyler öğret bence annesi .  çok ama çok geçmiş olsun.
(444 puan) tarafından
Saol teşekkür ederim. Evet acele etmişim zeytinle ilgili. Daha küçükmüş kızım.
0 oy
(68 puan) tarafından
Hiç merak etmeyin 6 saatte falan çıkmıştır. Benim kızım da yuttu çıkıyor aynı gün.  Adeno virüs salgını varmış. Benim kızım da 22 aylık 2 gün önce kusma ateş oldu. Bu gün ishal. Doktor salgın var muhtemelen adeno dedi. Bence ishal birkaç güne geçmezse siz de test yaptırın. Geçmiş olsun.
(444 puan) tarafından
Saolun teşekkür ederim. Sizlere de geçmiş olsun. Ay çok kötü ya minnoslar hasta olmasın.
0 oy
(1,141 puan) tarafından

Zeytinden zehirlenme olsaydi ben cocuklugumda herzman hastanelik olduydum o zman :D suan 22 yasindayim bebekken bnde cok yutarmişim kucuk cekirdegi olan meyveleri hep yutarmisim kirazinda ayni sekilde cocukkenden beri tabak dolu kirazi yiyip cekirdeklerini hep yuttugumu hatirliyorum ama hicbir zarari olmadi ara sira kiraz yerken farkinda olmadan yine yutuyorumm :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 550 göst.
0 oy
3 cevap 218 göst.
12 Kasım 2023 24-36 ay arası bebekler kategorisinde H.mutlu (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 92 göst.
...