0 oy
683 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (82 puan) tarafından
Dün kirkimizdi kirklandik akşamınada eşimle ilişki oldu eşimde korunmadi bende bu akşam üzeride adet oldum bişey olur mu acaba gebelik filan doğum kontrol hapı alıyım mi bide emziriyorum o hapların bebeğe etkisi var mi

6 Cevaplar

+4 oy
(1,942 puan) tarafından
İyi cesaret neden kuorunmadiniz ki
-Reklam-
0 oy
(422 puan) tarafından
Alcanim adet gormesende yumurtalik olusuyor hamiellik mumkun  yani cezeretta al emzirenler icin bu hapi veriyor dok lar 
(82 puan) tarafından
Teşekkürler canım
0 oy
(25 puan) tarafından
İyi cesaret hamile kalma riskiniz çok yüksek çok dikkat edin afedersiniz ben 3 ay oldu doğum yapalı hâlâ cesaret edim eşimle birlikte olmadım doktorum uyardı çok dikkat et hamile kalma riskiniz çok yüksek 
0 oy
(475 puan) tarafından
Cesaretine hayran kaldım oğlum 9 buçuk aylik hala korkuyorum hamilelik olur diye korkudan Spral taktirdim bu sefer sürekli kanamam var 
0 oy
(32 puan) tarafından
Neden bu kadar korkuyorsunuz ki, eşiniz geri çekilmiyor mu ilginç.
(1,025 puan) tarafından
İlginç diye bişey yok. Herkes geri çekilmeyi tercih etmeyebilir. O ilişki yarıda kalıyor  özgür değil, kesinlikle bizlik değil. Kaldı ki bu bir doğum kontrol yöntemi de değil. Her zaman riskli bir yöntem.
(32 puan) tarafından
Biz sadece bu yöntemle 7 yıl korunup daha sonra kendi isteğimiz ve Allah'ın da izni ile evlat sahibi olduk ve her zaman ilginç gelir. Ona bakarsanız hiçbir yöntem yüzde yüz korumalı değil.
Beden herşeyi kadın yapıyor anlamıyorum
(1,025 puan) tarafından
Yok onu demeye çalışmadım.  Geri çekilme seksin yarıda kalmış hali gibi. Zirve yok erkek için de kadın için de anlatabiliyor muyum? Tabiki bu eşle uyuma çiftten çifte değişir. Ancak çift terapistlerinin de yorumu bu sadece benim fikrim değil. Kaldı ki erkeklerin yüzde 89 i bunun zamanını ayarlayamiyor. Korunmasız ilişkinin hazzını yaşadıktan sonra geri çekilmeyi çoğu erkek tercih etmiyor. Burada bu konuyu anlatacak değilim ama size  ilginç gelmesi kısmına yorum yaptım. Bana da eşle birlikteliği hazzı bölmeden sonuna kadar yaşamak varken, gebe kalmamak için çekilmek ilginç geliyor.
Profil image (753 puan) tarafından
Oldu zevk icin sürekli hamilemi kalsın insanlar saçma sapan işler
(1,025 puan) tarafından
Yok artık.. Bu devirde• Tek korunma yönteminin geri çekilme olduğunu sanan var mı halâ? Gerçekten bu saçma sapandı işte.
0 oy
(1,025 puan) tarafından
40 günlük bebek ve korunmasız ilişki, cesaretinden dolayı tebrik ediyorum. İki oğluma da tek seferde gebe kaldım. Her zaman ihtimal var. Daha güvenli yollar bulmalısın korunmak için. 40 günlük bebeğe doğum kontrol hapı olmaz bence aile hekimine sor. Onların hepsi hormon hapı sonuçta, bebeğin daha çok küçük. Cezarette diye bir hap var emzirme döneminde yazılıyor ama dediğim gibi bebeğin çok küçük ben olsam başka bir yol bulurum. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 690 göst.
18 Mart 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Bal evlatlarim (1,192 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,502 göst.
2 Ekim 2021 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Gizemli kız (96 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 615 göst.
20 Ağustos 2021 Doğum Sonrası Anne kategorisinde elmas74 (147 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 804 göst.
11 Ocak 2023 Doğum Sonrası Anne kategorisinde semraorhan (141 puan) tarafından soruldu
...