0 oy
180 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (46 puan) tarafından
Arakadaşlar  bebeğim  9 aylık  oldu  çoğu  akrabalarım  yakınım  bebeğimin  gelişmedigini  söylüyorlar aynı  falab işte zayıfladığını söylüyorlar  ben aldırış  etmiyorm  ama üzülüyorum.. tip olarak aynı o doğru  zayıfsa zaten.. gece gündür  uykusu  iyi... sizce sorun  varmıdır... yaşayan varmı..
Bebek Ayı 9

4 Cevaplar

0 oy
(141 puan) tarafından
Keske şu akrabalar herseye burnunu sokmasa. Doktoru ne diyo sen ona bak
-Reklam-
0 oy
(490 puan) tarafından

Türk halkına yaranabilmek için böyle yerinden kalkamayacak şekilde kilolu olması lazım canım böyle boğum  boğum değilse kolu bacağı yandın herkes bişi söyleyecek:( kilo almayan veyahut yemeyen, yeyip çok hareketli olan bebekleri napmak lazım acaba? Sağlığı yerindeyse nasıl ki kaşı gözü eli ayağı birine benzemişse kilodada aynı durum mevcut genetik faktörler unutulmamalı... Benim eşimin tarafıki sorma kayınvalide dahil görümcelerle 4bucuk kilodan az doğuran yok benimkilerde 3kilo, 2.700 biriside 2.850 doğdu <3 boşver ya bi müddet sonra konuşuyor mu yürüyor mu yiyor mu yatıyor mu okumayı öğrendi mi evlenecek mi cocuk düşünüyor mu bir tane daha düşünüyor mu offf ki ne offf bitmez bitmez bitmez  sen kendine zehir etme hayatı elinden geleni yapıyorsan gerisini akışına bırak

0 oy
(214 puan) tarafından
canım doktorunu dinle gelişimini iyi buluyorsa etrafa takılma lütfen her bebek farklı olur
0 oy
(834 puan) tarafından
Sadece zayıflık gelişim bozukluğu olarak değerlendirilmez kendisi mutluysa ayına uygun hareketler sergiliyorsa bişey yoktur ama çok zayıfsa kafanıza takılıyorsa bir çocuk doktoruna muayene olursunuz biyer :) 

İlgili sorular

...