0 oy
166 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (92 puan) tarafından
Merhaba bebeğim suanda 6bucuk aylık. 1bucuk ay sonra haftada 3 gün  çalışmaya başlayacağım.  Bu süreçte babaannesi bakacak. Bebeğim emerek uyuyor. 3 gün baskasi bakacak diye emerek uyumayi kesmek istemiyorum babaannesi sallayarak uyutacakmış ben de emerek uyutmaya devam ederim diye düşünüyorum. Şimdiden alıştırma sürecine başlamak istiyoruz ama nasıl bir düzen olusturmaliyim yardimci olursaniz cok sevinirim.

5 Cevaplar

0 oy
(45 puan) tarafından
Meslek neydi canm
-Reklam-
0 oy
(960 puan) tarafından
Benim kızımda emerek uyuyor ben olmadığımda eşim kucağına yatırıyor emzik veriyor öyle uyuyor onda
0 oy
(126 puan) tarafından
Kızım 5.5 aylıkken çalışmaya başladım. Benim ki free bi çalışma olduğu için bazen ofiste bazen evde çalışıyorum. Başlamadan önce aklımda hem aynı soru vardı ben yokken nasıl uyur, ağlar mı, huzursuzlanir mı vs. Ama bebekler o kadar çabuk uyum sağlıyor ki hiç zor olmadı. Ofise gideceğim zamanlar emzirip gidiyorum öğle uykusu zamanı 1 kere mama içip uyuyor. İlkindi uykusu zamanı sağdığım sütü içip uyuyor. Uyumadığı zamanlarda anneannesi ninni söyleyip omzunda uyutuyor. İlk zamanlar ben ayrı kaldığım için üzülüyordum. Ama bebeğim çok güzel adapte oldu ve bana yardımcı oldu ikimizde mutluyuz;) 
0 oy
(214 puan) tarafından
sütünüzü sağın ve biberonla verin ve bir düzen oluşturun yani hep aynı saatlerde içirme gibi ona göre babaanne versin
0 oy
(934 puan) tarafından
Siz işe başlamadan önce babaanne sizinle kalmaya başlasa bebeğin alışması için iyi olur, işe gideceğiniz saatlerde babaanne uyutmayı denesin ona da alışsın siz yanlarındayken, bir arkadaş sütünüzü sağıp bırakın uyku vaktinde verin demiş mantıklı bencede 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 215 göst.
11 Haziran 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Zzzzhhrrr (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 397 göst.
0 oy
3 cevap 165 göst.
5 Haziran 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Sevgi-Sare (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 235 göst.
...