0 oy
451 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (855 puan) tarafından
 bugün Artan huzursuzluk iştahsızlık ve uyku problemleri üzerine doktora gittik. 4 ay gerileme atak falan dedim dedim geçmedi meğerse diş çıkarma sürecine girmişiz kızım 4 ay 3 günlük dişi ne zaman cıkar sizce hastane cok kalabalıktı kızım ağlayınca soramadım doktorada 
Bebek Ayı 4ay

6 Cevaplar

0 oy
(2,459 puan) tarafından
Kızım 4 aylıktı doktor aynı şeyi söyledi 7 aylık oldu hala gelen giden yok :)
(1,152 puan) tarafından
Evet faydası oluyor dis jeli tetagil ne kullanıyorsanız biraz sürün 5 dk bekleyin etki edip sakinlesince daha rahat içer inşallah sağlıkla büyüsün kuzularimiz :)
(855 puan) tarafından
Amiin :) Eczaneden doktorumuzun yazdığını aldık ama önerdiğiniz jeli alayım benim için doğal olması önemli tekrar teşekkür ederim :)
(1,152 puan) tarafından
Tetagil doğal toz şeklinde ağzının içine dokuyorsunuz parmağınızla tozları yedirirsiniz diş etlerine iyi gelir birde nurse Harvey in dogal diş jeli var trendyolda onada bakabilirsiniz doğal basks bir yontemde karanfili 7-8 tane ezip uzerini geçecek kadar zeytinyağı döküp cam bir kavanozda bir gün buzdolabında bekletiyorsunuz sonra süzüp dış etlerine damaklarina parmağınızla yada parmak silikon bebek fırçasıyla sürebilirsiniz oda rahatlatıyor en dogal yöntem
(855 puan) tarafından
Bu karanfil karışımı daha cok hoşuma gitti şimdi birde onu yapayım kaç gün dolapta saklayabiliyoruz belli bir süresi var mı acaba?
(1,152 puan) tarafından
Ben bir hafta kadar saklıyorum dolapta birde doğal yontem olduğu için sık sık uygulanabiliyor birde sulu dış kasiyicilari var dolapta bekletip soğutup verince tutmazsa kendinizde tutup bekletebilirsiniz soğuk uygulama olduğu için kısa süreli rahatlama sağlıyor kolaylıkla geçsin bu süreç hepimiz için sevgiler ,:))
-Reklam-
0 oy
(761 puan) tarafından
4 aylık kontolde bana da aynısını söyledi, 2 hafta sonra dişğ çıktı. Şimdi 2.sine hazırlanıyor. 
(855 puan) tarafından
İnşallah bizimde bir an once gelir biberon diş kaşıyıcı olarak kullanıyor kaç tane diş kaşıyıcı denedik daha küçük olduğu için beceremiyor maalesef. Sizin şikayetiniz var mıydı?
(761 puan) tarafından
Aşırı derecede salyası var ve eller sürekli ağzındaydı. Poposunda ve ağız çevresinde bir iki gün kırmızılık oldu. Bunlar dışında bir sıkıntı olmadı şükür. Ben de bayağı bir diş kaşıyıcı aldım ama büyükler diye eline tam alamıyordu. Mam markası var burada, yurtdışında yaşıyorum. Tam bebek eli boyutunda, emzik gibi ama diş kaşıyıcı. Onu çok seviyor. Fotoğrafınıda paylaşayım. Bulabilirseniz bebeğiniz de sever diye düşünüyorum.
(855 puan) tarafından
Çok iyi olur paylaşırsanız sevinirim
0 oy
(374 puan) tarafından
Ayyy tüm doktorlar aynı tırtııı atıyor tamamen yalan bende aynı şikayet ile gittim annesi diş geliyor dedi eli kulağında dedi 7 aylık oldu kızım halaa bir beyazlık dahi yok 
(855 puan) tarafından
Eli sürekli ağzındamı kızımın eli ağzında biberonla dişini kaşıyor mamayı içmek yerine
(374 puan) tarafından
Evet eli sürekli ağzında salya sümük oluyor bazen damağı ile resmen elimi ısırıyor
0 oy
(616 puan) tarafından
Aynısını söyledi 12 aylıkken çıktı :) 
(855 puan) tarafından
:(   :) ne desem bilemedim :) :)
0 oy
(761 puan) tarafından

image

image



Hepsiburada da satılıyormuş. Ben çok memnun kaldım. 

(855 puan) tarafından
Süper teşekkür ederim hemen bir tane edineceğiz :)
(761 puan) tarafından
Rica ederim. Dilerim sizde de işe yarar.
0 oy
(982 puan) tarafından
6 ayda disler geliyor dedi 1 yasta cikardi bellj olmuyor yani

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 76 göst.
0 oy
3 cevap 235 göst.
0 oy
2 cevap 106 göst.
...