0 oy
540 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (534 puan) tarafından

Kızlar bebegim 11 aylik biraz önce yerde oyun felan oynadık oda çorabını çıkarmaya çalışıyordu tam kafamı tv ye cevirdim bir baktım çorap elinde arkaya doğru gidiyor ayağımda arka kısmindaydı bir anda tutuyum kafası yere değmesin diye belime vurdum tuttum ama ayağım sert ve hızlı çarptı biraz, anlık oldu herşey hem korktu hem biraz ağladı şuan uyudu ama kendimi çok suçlu hissediyorum birşey olurmu aceba :(

5 Cevaplar

0 oy
(690 puan) tarafından
Olmaz insallah korkma. 

Kızımda bunu çok yapiyor bende emzirme yastığını gün boyu arkasına dogru koyuyorum. Tam içine geçiremiyorum ama sürekli arkasında belki 100 kere koyuyorum gittiği yere. Sende minder ya da yastik gibi birşey koy bence. 
(534 puan) tarafından
Ya aslında koyuyordum bide kendini dengeliyor zaten ilk defa böyle oldu çorabını sert çekmiş oda çıkınca bir anda arkaya doğru gitti.. Inşallah olmaz canım sağol
-Reklam-
0 oy
(13 puan) tarafından
Benimki de koltuktan tutup ayakta durmaya calisiyo hep düşüyor yani normal şeyler inşallah bişey olmaz bnde korkuyorum ama illa oluyor.
(534 puan) tarafından
Evet normalde bu design seyler oluyor canım ama benden olan birşey ve benim ayağımın sert ve hızlı çarpması o anlık refleksle kokrttu beni çocukta çok tuhaf oldu ya acayip bi ses çıkardı korkunun ve ağrının vermiş olduğu hisle :(
0 oy
(399 puan) tarafından
İnşaallah birşey olmamıştır ama sert ve hizli çarptı diyorsun nebilim bebek bu nezaman neyden zarar göreceği belli olmuyor hassaslar istersen bir doktoruna danış
(534 puan) tarafından
Yarın yazayım dr bi haklisin canım.. :(
0 oy
(164 puan) tarafından
Ahh annelik :)) korkma hiçbirşeycik olmaz kafa darbesi yoksa rahat ol çünkü beline birşey olmuş olsa uyumaz zaten ortalığı ayağa kaldırır :) 
(534 puan) tarafından
Ama canm dr mesaj atmıştım hastaneye götür demiş:(
0 oy
(398 puan) tarafından
Canım lütfen kendini suçlama böyle şeyler olabilir geçen gün bebeğim doğrulmaya çalışırken düşecek oldu hızla tutayım derken o da doğruldu kafa attım çocuğa :) ağladı etti tabi baya eşim dedi hatta valla keşke düşseydi daha az hasar alırdı diye ama onlar da düşe kalka büyüyecek biz de bazen böyle şeyler yapabiliriz sıkma sakın canını sen annelik içgüdüsü ile aniden hareket etmişsin gayet normal suçlu değilsin iyi bir annesin :)
(534 puan) tarafından
Çok sağol canım. Eşim burda yok yurt dışında oda bana aynısını dedi bıraksaydın sadece acı hissedecekti şimdi hem korktu hem ağrıdı beli dedi :) Yaw sanki bizim elimizde olan birşey onlar bizi anlamaz canım bence :)
(398 puan) tarafından
Bizler bile birbirimizi bazen anlayamayabiliyoruz hepimiz anneyiz telaşımız ortak olmasına rağmen.. O yüzden babaların anlamasını hiç beklemiyorum valla :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 183 göst.
0 oy
3 cevap 427 göst.
0 oy
5 cevap 379 göst.
16 Ağustos 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde GunElisa (37 puan) tarafından soruldu
...