0 oy
447 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (65 puan) tarafından
Lohusa kanamam kesileli 2 3 hafta olmuştur muhtemelen. Bugun akşama doğru kanamam oldu, adet oldum diye düşündüm ama sonrasında gelen giden yok hala, acaba doğumdan sonra tek günlük adet olan var mı? Bir de henüz 2 ay 11 günlüğuz.  Kızim iştahlı cok sık emziriyorum ona rağmen erken olmasına da sasirdim, Lohusa kanaması bitip yeniden başlamış olabilir mi? Bu tarz şeyler yaşayan oldu mu ya da sizin nasil oldu? Bi de bugun kızım çok huysuz uyumuyor surekli emmek istiyor ama emerken de ağlıyor.  Adet olunca süte etkisi oluyor mu acaba tadında ya da miktarında?
Bebek Ayı 2+11

13 Cevaplar

0 oy
(7 puan) tarafından
Adetin ya da kanamanın süte etkisi olur mu bilmem ama ben de kirkimiz çıkarken tekrar az miktarda kanamam olmuştu. İlk bebeğimde adeti 4 aylıkken ikincisinde 9 aylıkken olmuştum.
-Reklam-
0 oy
(56 puan) tarafından
Oğlum 4 aylık hala adet olmadım merakla bekliyorum 
0 oy
(10 puan) tarafından
6 aylık halen olmadım ben de bekliyorum 
0 oy
(314 puan) tarafından
İçindeki kan hemen bitmez. Bazen agır kaldırınca bazen fazla yürüyünce vs gelir. O halen lohusa kanaması. Benim ilk adetim 2 ay sonra oldu ve 10 gün sürdü. Hayatımda ilk kez öyle adet oldum. Bebek bezi bile yetişmiyordu.bi ara galiba dikişler patladı diye bile düşündüm ama 3. Cü sezeryanım bunda tüpleri bağlattım bebeğim şuan 9 aylık her ay ay çnı şekilde çok yogun oluyor. Çok zorlanıyorum. Daha önce 3 gün gelirdi az az günde en fazla 2 orkid bir gün ara verir bir gün daha gelir ve toplamda 5 gün sürerdi. 
(65 puan) tarafından
Yaa benim de hayatım boyunca hep az az olmustu bakalim doğumdan sonra seninki gibi yoğun olacak mı. Ki insallah olur aslında şiş şiş kalmazsın.

Sevinmiştim ben şahsen adet oldum diye :/
(314 puan) tarafından
Yine şiş yine şiş im canım. Sezeryan sonrası 2 sene geçmeyince en ufacık üşütme de karnım şişiyor. Hem göbek var hem karın.. Şuan berbat durumdayım.
0 oy
(172 puan) tarafından
Bizde 42 gün oldu epizyotomi ile normal doğum yaptım sarı akıntı da komple kesıldı adet ne zaman olacam bekliyorum 
(900 puan) tarafından
Epizyotomi nedir
(172 puan) tarafından
Doğum da kesı atıyolarya eriyen dikiş attılar
(1,437 puan) tarafından
Hangi gün doğum yaptınız
0 oy
(221 puan) tarafından
Ben kırkımdan 1 ay sonra adet oldum 1 hafta oldum ve asiiri oldum zaten önceden de böyle olurdum 
0 oy
tarafından
Benim 40 çiktiktan 10 gün sonra normal adet oldum normal kanamam oldu ondna sonra 3 ay olmadim adet yeni biti adetim 1 hafta sürdü oda hep leke tarzinda 1 var 1 yok gibiydi damla damla falan belki sende adet olmuşsun dur
0 oy
(99 puan) tarafından
Ben 40 ım çıktıktan sonra oldum 7 gün sürdü sonra her ay düzenli bi şekilde oldum hep 

Adetin sütte azalması konusunda bence azalıyor bende öyle duymuştum adet olduğum da dikkat ettim azalma oldu bende sonra düzeldi bitince 
0 oy
(63 puan) tarafından
40' ım cikdi akşama adetim oldu tekrardan  7 gün sürdü  bı kaç gün sonra tekrar kanamam oldu bı 7 gün daha devam etti ondan sonra 40 gün falan olmadı acaba hamile miyim diye supelendim  1 hafta sonra tekrar adet oldum gecikme olabiliyor tabiki ama buda hamile olmayacksiniz anlamına da gelmiyor
0 oy
(531 puan) tarafından
Ben kırkım çıktığı zaman 2 gün falan lekelenme şeklinde geldi sarı akıntı komple bitmişti 2 3 gün geçti öylelikle oldum ama adet mi başka birşey mi bilmiyorum. 100 günlük olduk bugün 3 gün önce yine oldum ama bir öncekine göre daha kıvamlı ve yoğun 3.gün sürüyor halâ. Süte gelince regl den mi bilmem bebeğim 3 4 gündür huysuzdu memedeyken. Azaldığını hissettim ama suya abandım çok etkilemedi sanırım. 
0 oy
(553 puan) tarafından
Ben kırkım çıktı aradan 3 hafta geçti adet oldum. Sütüne etkisi olmadı ve bebeğim de maşallah güzel emiyordu. Emmesiyle ilgili de sıkıntı olmadı. Sadece sezaryen olduğum için mi bilmem kanamam normal kan gibi değil de lekelenme tarzında garipti. İkinci adet olmama düzeldi
0 oy
(102 puan) tarafından
Canım bizde 49 günlüğüz ve bende 40 imda kanamam bitmisti 3 gündür yeniden başladı hatta baya kırmizi geldi ve ped koymak zorunda kaldım. Şuan devam ediyor bakalm ne kadar sürcek. Ama bu guzel bsy ben sevindim. Süt konusuna gelince ayni sey bende de oluyor kizim meme agzinda agliyor. Hatta sutum yetmiyor mu diye uzuldum bende. Cnku cok istahli doymuyor sanki. Onceden sagip buzluga attigim sutu verdim 80cc fln icti. Acaba diyorum biberonun rahatligina mi alisti. Hep acabalar ile geciyor gunler.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 512 göst.
0 oy
6 cevap 496 göst.
0 oy
7 cevap 307 göst.
18 Aralık 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Dilekyhy (600 puan) tarafından soruldu
...