0 oy
330 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (151 puan) tarafından
Hanımlar tadımlara başladık doktorumuz başlattı yoğurdu denedik ilk şimdi neler verebilirim havuç mesela nasıl verebilirim? 

4 Cevaplar

+1 oy
Profil image (874 puan) tarafından

Havuc pattates tatli pattates kabak balkabagi brokoli  elma armut kaysi muz netten liste indirebilirsin ay ay hangi sebze meyve verilir oyle sizin icin daha rahat olur ilk sebzeden baslayin meyveyi tadinca sebzeyi begenmiyolar buhar da yada suda haslayin ezin azicikta zeytinyagi zaten ek gida demek kabizlik demek yag onun icin uc gun kuraliyla bi cay kasigi sonra bi tatli kasigi sonra bi yemek kasigi bakarsiniz alerji varmi yokmu sirayla devam edersiniz sonra denediklerinizi karistirip corba gibi pure gibi devam edersiniz meyveleri cam rendede yada rendenin en küçük yerinde rendeleyebilirsiniz  umarim yardimci olabildim :) 

(151 puan) tarafından
Olmaz mısınız çok teşekkür ederim
Profil image (874 puan) tarafından
Osman gonulal doktor var youtubede aklina gelebilecek her sorunun cvbini anlatmis kafana bisey takilirsa ordan dinleyebilirsin .. tariflerede bunalirsan ne yapcam diye nefis yemek tarifleri ek gida de pinterestte de var netten yada gene burdan yaz yardimci olurum elimden geldikce saglikla buyusun kuzucuk:) bu ek gida kitaplari vardi bi arkadas pdf olarak atmisti keske oyle denk gelsende atan olsa sana bende vardi telefon sifirlaninca hepsi gitti
-Reklam-
0 oy
(603 puan) tarafından
Havuzu buharda yumusik yap. Ilk gun bir cay kasigi 2.gun tatli kaşığı 3.gun yemek kaşığıni dolduracak. Hepsini ayni sekilde tek tek ver.  Havuc kabak patates balkabagi elma muz armut avakado seklinde devam et. Hepsini 3 er gun denedikten sonra birbirine karistirip ver ozellikle muz ve avakadoya bebekler bayiliyo ve cok yararli. Zaten bunlari tek tek deneyeyim vereyim diyenr kadar 1 ay geciyor sonra corbalara falan geciyorsun kendiliğinden gelisiyor canim.  
(603 puan) tarafından
Yumurta sarisinida unutma cok faydali . Beyazini zaten 1 yasindan sonra verebiliyorsun... bide intgramda ek gida sayfalari cok cok yararli oluyo ben hep onlari takip ettim.
0 oy
(1,362 puan) tarafından
Herkes açıklamamış ben sadece şunu soylıyım Bebeğin gazlıysa havuçu sona sakla benımkini fena yapmıştı 3 ay gazlı bebekti kolik tı 
0 oy
(24 puan) tarafından

Sebzeleri haşlayarak 3 gün kuralı ile ayrı ayrı verebilirsiniz 

1. Gün 1 çay kaşığı 
2. Gün 1 tatlı kaşığı 
3. Gün 1 yemek kaşığı 
Mevsim sebzeleri yedirin 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 382 göst.
27 Mayıs 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Elifadaninannesi (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 461 göst.
0 oy
1 cevap 109 göst.
25 Mayıs 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Nbht (70 puan) tarafından soruldu
...