0 oy
159 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (7 puan) tarafından
Selam arkadaşlar biz sağlık ocağında verilen tapuk kani ile ilgili aranildi  tapuk kanında kist ten şüphelendiği ni söylenildi 3.4 hafta oluyor İstanbul araştırmaya sevk kağıdı ile gittik ter testi olmadı terlemedigi için genetik testi yapıldı çocuğum çok sağlıklı çok şükr Rabbime kilosu olsn filan gelişimi olsn gene temiz çıkacağına inanıyorum çocuk rahatsz olsa bir tepki verir vücudu devlet herşey araştırıyor bir kaç test istenildi anne karnnda daha hepsi temiz çıktı ailleleri stres sokmaktan başka birşey yapmıyor lar başınıza gelen varmı böyle birşey ikinci çocuğum ilk kızımda böyle birşey yaşamadım arkadaşlar

3 Cevaplar

+2 oy
(135 puan) tarafından
Devletin başka işi gücü yok mu tek amacı sizi strese sokmak mı gerçekten? Şüphelendiler ki bakıyorlar bakmasalar daha mı iyi? 
(7 puan) tarafından
Sen yazdığın hustupla mesajlarına bak sınırını aşan kim anlarsın ben kimse ile uğraşmayı sevmiyorm huyum değil bukadr kalp kırıcı yorum atma sende bir annesn yakışmıyor
(135 puan) tarafından
Ne senin anneliğine be de evladına bir şey söyledim, doktorlar bu kadar araştırıyorsa bir bildikleri vardır elbet, boş yere stres yaratmaktan keyif almıyorlar bunu belirtmek istedim. Siz coştunuz. Sakin olun ki böyle cevaplar duymayasınız.
(7 puan) tarafından
Daha fazla uzatıp canımı sıkmaya değmez başlıca sorun sen yarattın ilk cevabın dan beridir ben gayet sakinm baştan aşağı oku yorumlarını daha yazmasasn sevinirm tartışmak amacm değil seninle insnalara ılımlı yaklaş bir anne birşey yazıyorsa üstelik çocuğun la ilgili sorun çıkmışsa ona bu şekilde davranmazsn
(135 puan) tarafından
Sorun çıkmamış inşallah da çıkmaz ama sen de böyle cevap veremezsin, vermemelisin. Tavsiyen için teşekkür ederim ancak ne zaman nasıl davranılacağını gayet iyi biliyorum.
(7 puan) tarafından
Uzatmaya gerek yok daha fazla iyi günler
-Reklam-
+1 oy
(96 puan) tarafından
Bence gerekli bütün testleri yaptırın 
(7 puan) tarafından
Zaten ne yaptırmamz grekkiyorsa hepsini yaptırdık çocuklarm söz konusu olduğu zman paraya hacıyan insan değil demek istediğim çocuk anne karnnda başladılar sorunlar test koşturmalar hepsi de temz çıktı daha neyi ariyrolar anlayamadm konu bu nereye gitti anlamadm iyi okuyun öyle cevap yazın hanımefendi.
0 oy
(855 puan) tarafından
Bizi de tsh değerleri için aramışlardı hastaneye sevk ettiler sonucunu bize getirin dediler ağlamaktan bir hal olmuştum sonucu cıkana kadar zeka geriliği falan deniyordu. Doktor da tedavisi var dediği halde cok kötü hissettim kendimi. İçinizi serin tutun topuk kanının hastalık olup olmadığına dair kesin sonuç vermediğini biliyorum. Sonuçlarımız cok şükür temiz cıktı yeni doğan da olabiliyormuş genelde. 
(7 puan) tarafından
Sizi çok iyi anlıyorum genelde yaşamayan bu tarz soruları boşa konsuyor lar inşallah bizimde temiz çıkar sonuçlarımz aklımız takık çok iyi çıkacağına inanıyorum yorum için sağol:)
(855 puan) tarafından
Sizde sağolun İnşallah güzel sonuçlarla karşılaşırsınız. İçinizi serin tutun :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 199 göst.
27 Mart 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Hilllllyyy (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 279 göst.
30 Mart 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Adeviyeyavuz (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 265 göst.
8 Nisan 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Burcukalan (31 puan) tarafından soruldu
...