0 oy
419 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (11 puan) tarafından
Kızlar 35+3 ikizlerimi dünyaya getirdim.. şimdi 1 buçuk aylıklar çok zor bi süreç çok şükür sağlıkları yerinde ama ben çok zorlaniyorum onlara bakarken rutin bi düzen tutturmak istiyorum ama ne yapacagimi bilmiyorum ilk defa anne oldum ve ilk defa bebek bakıyorum ikiz annesi olanlar ne yapmam laızm nasıl ni düzen kurmam lazım neler yaptınız bebeklerinizi büyütürken hastalıklarla gece aglamalariyla nasıl başa çıktınız nasıl ikisinede yetiştiniz yorum yaparsanız sevinirim...Bu arada ikizlerim biri kız bi erkek 

2 Cevaplar

0 oy
(316 puan) tarafından
Canım bu konu hakkında öncelikle çok sabırlı olman lazım. Aynı anda beslemelisin bebeklerini  aynı anda uyutmalısın  bunları aynı anda yapabilirsen dinlenmeye vaktin olur. Salıncaklar oluyor böyle yatak şeklini alandan almanı tamsiye ederim uyutmak acisindan kolay olur. Benim ikizlerimi battaniyeye belerdim o sekilde uyurlardı elli kolu serbest olunca uyumuyorlardı. Hastalanınca canla başla bakıyordum sen teksin onlar iki taneler bazen yetemiyorsun ALLAH yardımcın olsun canım.
(11 puan) tarafından
Bende herşeyi aynı anda yapmaya çalışıyorum ama bazen bitkin düşüyorum yetemiyorum onlara bu seferde onlar ağladıkça bende ağlıyorum dayanamıyorum onların aglamasina sanki benim yüzümden agliyolar gibi hissediyorum sağolun tavsiyeleriniz icin
(316 puan) tarafından
Böyle olman çok normal canım şimdi çok sıkıntı çekebilirsin ama inan büyüdüklerini görünce herşey güzel olucak senin için :) ALLAH yardımcın olsun canım.
-Reklam-
0 oy
(115 puan) tarafından
Baya olmuş yazalı. Şuan neler yapıyorsunuz tek başınıza bakıyor musunuz
(11 puan) tarafından
Sizde baya olmuş yazalı ama bende cevaplayayım evet su an ikizlerim 9 aylik bende inanamiyrm ama 9 aylik:) çok zorlandım çok ağladım çok bitkin düştüm taki 7 aylik olana kadr 7 ay uyumadım ne gece ne gündüz ama şu son 2 aydır çok şükür düzeldiler insan olduğumu hatırladım en azından geece uyurlar gündüz yoruluyorum ama ıyiyiz çok şükür eskiye dönüp bakinca yine yorucu ama olsun mücadele ediyorum elbet büyüyecekler:)))
(115 puan) tarafından
Biz de şuan 8 ay 10 günlükler ve yalnız bakıyorum. Gercekten zor ancak yalnız bakmak daha iyi başkası olunca cok karmaşık hale geliyor işler. Bizimkiler geceleri hala yoruyor ama o tempoya alıştım çpk şükür bir şekilde büyüyorlar hastalık olmasın da :)
(11 puan) tarafından
Evet gerçekten tek bakmak düzen konusunda daha iyi... Seninde mi ikizlerin var
(115 puan) tarafından
Evet tek yumurta benimkiler
(11 puan) tarafından
Benimkiler çift yumurta bi kız bi erkek seninkiler ne
(115 puan) tarafından
İkisi erkek canım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 103 göst.
4 Temmuz 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Hacer16 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 365 göst.
0 oy
7 cevap 303 göst.
4 Aralık 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde HmyraRmysaa (257 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 249 göst.
25 Kasım 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Pırıldemir (97 puan) tarafından soruldu
...