0 oy
184 göst.
Profil image 24-36 ay arası bebekler kategorisinde (557 puan) tarafından

Bacağında, kulağının kepçesinde, ayağı da 5, 6 tane falan var. 3 gündür falan var. Dün ucu sivri oldu. Dokununca çekiyor. Muhtemelen acıyor. Dr sinek ısırığı gibi dedi ama ben emin olamıyorum. Antibiyotik iğne vuruluyor 5 gündür bugün 10.iğneyi vurundu. Bununla ilgisi olur mu ki?

Kaşıdığını görmedim hiç. 

image

Bebek Ayı 25

2 Cevaplar

0 oy
(1,438 puan) tarafından
Ya aynısı benim oğlumda var bir hafta oldu ama oğlumun bacağında ve karnında daha fazla ayaklarında kolların da tek tük var bizimde 4 5 gün olacak doktoruna resmini çektim attım ama dönüş yapmadi henuz bende merak ediyorum neyden oldu diye 
Profil image (557 puan) tarafından
Dün geçmeye başladı canım. Trukid stick sürüyorum. Sadece kulağındaki hala belirgin. Dr un dediği gibi sinek ısırığıymış sanırım. Dokununca çekiyordu beni o endişelendirmişti. Ve Dr baktığında hep açık yerlerinde diye bir cümle de kurmuştu. Karnı açık gezmiyorsa başka bişey olabilir mi acaba sizinki? Dr a ulaş bi şekilde inşaallah. Geçmiş olsun canım.
(1,438 puan) tarafından
Karnı kapalı canım ayağı falan da hala aynı gecmedi doktora da mesaj atmistik dönüş yaptı resimden ne olduğunu anlayamam dedi yarın gideceğiz bizde çok geçmiş olsun sizede yorum yaptığınız için de teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(60 puan) tarafından
Bizdede var ya kafama takıldı benim de 
Profil image (557 puan) tarafından
Yukarıya cevap yazdım canım sende bir oku. Açık yerlerinde mi? Yani atletle gezen bir bebeği karnından sırtından ısırmaz diye düşün.
...