0 oy
532 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (11 puan) tarafından
tarafından kapalı

Merhabalar,2 yasinda kizim ve 1 aydir yemek yemek istemiyor. Cok caresiz kaldim doktorumuz istah acici verdi hic ise yaramadi. Kg ve boy yasitlariyla ayni bir anormellik yok. Ama cok uzgunum,psikolojim bozulmaya basladi artik. Tum tavsiyelere acigim. Yardimci olursaniz sevinirim.

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(962 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap

Çok zorlama ama sık sık yemek teklifi yapabilirsin abur cubur yiyen bir çoxuksa asla eve dahi sokmayın unutsun sevdiği Bi şarkı bir aktivite varsa önce o akticiteyi yapın o sırada mama yemek vs beraber hem yapın hem yedirin çok iştahlı olmasına rağmen dönem dönem yemezdi diş zamanı işte rota virüsü kaptığı zaman gibi yemezdi o zaman Bi şekilde oyalardım cicibebe yapardım içine pekmez koyardım şarkı söyleyerek yedirirdim


Bazen de mandallarla oynamayı çok sever mandal sepetine mandalları takardık öyle öyle kafası dalgınken yedirirdim 
-Reklam-
0 oy
(550 puan) tarafından
Benim fikrit kendi haline bırakmak he sabahtan akşama kadar aç kalsın demiyorum tabiki ama ona sormalısın ne yemek istediğini zararlı birşey degilse sende seve seve yapmaya hazirsin zaten belliki komsumun kizida oyle  birden degilde onunki hep istahsizdi tum degerleri normal ne zaman gitsem ona dakikada bir cocugun agzina birsey veriyor mesela doktoru yanlış oldugunu soylemis kendi haline bırak ne zaman isterse ozaman yesin veya ona sormalısın demis ama o diyorki kendi haline birakincada sinirleniyor ac kalinca yemiyor bu sefer diyor  boyle yaomaya devam ediyor bu seferde kilo almıyor cocuk surekli az az yemekten . Yani diceğim oki sizinki geçici bir süreçtir 2 yaş sendromu olabilir herşey olabilir kendi haline bırakın suyuna gidin allah kolaylık versin
0 oy
(62 puan) tarafından
Bende cocukken asla yemezmişim. Annem en yakın arkadaşıma bırakırmış beni ön kapıdan arkadan da gizli gizli hazırladığı yemekleri arkadaşımın annesine verirmiş ki arkadaşımla aynı sofrada yiyeyim.. Bende arkadaşımın annesi ne güzel yemek yapıyor diye gelip anneme anlatırmışım onun gibi yap dermişim anneme. Genellikle ben gidermişim ama bazen annem yemeği önden kadına verip kızıyla bize yollatır bizim evde de piknik yapar gibi evcilik oynar gibi yermişiz. Bilmiyorum kalabalık cocuk topluluğu olmasa bile kalabalık sofralar iş görebilir mi? Bazen de annem ortaya ekmek arası veya tost gibi yiyebileceğim şeyler bırakırdı bende o görmeden gizlice yerdim. Belki size bir fikir çağrıştırır diye paylaşmak istedim. İnşallah çözüm olur. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 108 göst.
0 oy
5 cevap 318 göst.
0 oy
2 cevap 242 göst.
0 oy
7 cevap 202 göst.
...