0 oy
253 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (99 puan) tarafından
Merhaba hanımlar ilk defa tatil yaoacgiz. Deniz ve deniz kenarı konusunda çok tecrübesizim ilk anneligim. Bazı yerlerde 2 yaşına kadar bebeği denize sokmayın vs yazmışlar ama ben doktoruma sordum sorun yok dedi. Ama nelere dikkat etmeliyim hangi kremi önerirsiniz veya simit kolluk vs neyle sokmaliyim kızımı. Bir de mayo almama getek var mı sadece mayo bez yeterli olur mu? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim:)

5 Cevaplar

0 oy
(962 puan) tarafından
Öncelikle korkmazsa sokabilirsiniz niye olmasın. kız bebek o yüzden tatil yapacağınız yer kalabalıktır mayo kullanın etrafda sapık dolu. Güneş kremi içinde malesef henüz bilgim yok araştırmadım çocuklar için ayrı var çünkü. Yürüyemediğş için henüz simit sizin için daha kullanışlı olucaktır çırpınır durur içinde =)) 
-Reklam-
0 oy
(9,150 puan) tarafından
6. Aydan sonra deniz serbest. Enfeksiyon deniz değil ama girdiğiniz sahilin kalabalık oluşuna göre risk. Mümkün olduğu kadar az insan olan yerler tercih edin.. Islak bez mayo ile beklemesin denizden çıkar çıkmaz bez mayoyu çıkarın. Yanınızda her an değişebilen hava koşullarına göre giyecek olsun. Sapka çift olsun.. Bebek arabası sahilde kurtarıcı. Yemeyi sevmediği birşey varsa küçük kavanoz lar ile götürün denizden çıkıp kurulayın giydirin çok iştahlı oluyorlar o zaman onu deneyin.

3 buçuk da denize çıkıyoruz güneş daha insaflı oluyor. Çok rüzgar varsa çıkmıyoruz. Evden çıkmadan önce güneş kremi kullanıyorum. Tatil yerlerinin belası sivri sinek. Bir sivri sinek kovucu sprey edinin. Fenistil hep olsun. Oyuncak falan aldım ama deniz için taşlar daha cazip geliyor. Birde simit aldım bebekler için olan bende yanında yuzebileyim yakınında diye. Aklıma gelenler bunlar şimdilik 
(9,150 puan) tarafından
Güneş kremi minoris 30 faktör kullanıyoruz çok beyaz tenli ama iyi geldi bize 3 haftadır kullanıyoruz bir sorun yaşamadım ama öğlen çıkmıyoruz tabi.
0 oy
(408 puan) tarafından
Girebilir.diye.biliyorum ben siveno güneş kremi kullanıyorum kızıma gayet iyi öncesinde beeo idi sanırım aldım alerji yaptı yüzünde mayo olarak kısa kollu altı şortlu tek parça aldım güneştrn korumak için çocuk cildi hassas ditek güneşe maruz kalsın istemedim ayaklı simit aldım birde henüz bunları deneme şansım olmadı bakalım inşallah yakında deberiz :) birde.panço müslinler şapkalı onu tavsiye ediyorlar aldım bornoz olarak kullanıyor çok iyi pratik denizden çıkınca direk başından geçirirsiniz üşümez hem de çabuk kuruyor 
0 oy
(111 puan) tarafından
Bizim doktorumuz 6.aydan sonra Deniz suyunun cildine de iyi geleceğini söyledi sizin kontrolünüzde ve bebeğinizi korkutmadan Tabii ki denize girin ama öncesinde bebeğinizi alıştırın direkt sokmayın korkabilir. Mutlaka güneş kremi kullanın temiz içerikli olmasına dikkat edin ve güneş korumalı şapka kullanın.
0 oy
(128 puan) tarafından
Ben 3 aylikken bile soktum sorun yok,deniz temiz olsun yeter.

Tabi birde krem yerine bebek deniz kiyafetleri var,gunes gecirmeyen 50+olandan (en kotu 30+) koruma olandan alin.decatlonda uyhun fiyatli.sapkasida var.birde boyna takilan bebek simitlerinden aldinizmi tamamdir.bebeginiz guvende

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 215 göst.
11 Temmuz 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Milaa (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 372 göst.
4 Ağustos 2023 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Sedefff (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 312 göst.
26 Haziran 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde 623.e (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 67 göst.
...