0 oy
178 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (353 puan) tarafından
Bebeğim 8 ay 10 günlük. Annem ve 10 yaşındaki erkek kardeşim 13 gün bizde kaldılar. Sürekli oyunlar, gülüşmeler, gezmeler... Tam bebeğimin keyifli geçirdiği 13 gün oldu. Ama sonra bayram tatili için kayınvalidemlere geldik. Yaklaşık 10 saat otobüs yolculuğu ile. Çocuk burada tepemden inmiyor. Tuvalete bile zor gidiyorum. Kayınvalideme göre çocuk ağlayınca hemen almayacaksın yerde duracak alışacak. Ne oyun oynatıyorlar ne çocuğu eğlendiriyorlar. Çocuk onları da evi de sevmedi bence. Neredeyse hiç durmuyor onlarda. İş yaparken, yemek yerken, sofra kurarken hep ağlıyor çocuğum benimle olmak istediği için. Bende alıyorum bu sefer de alışmış artık yapacak bir şey yok diyorlar. En son dayanamadım benim çocuğum evde oyuncakları ile oynardı, evin içini gezerdi, süpürge ile oynardı burada böyle. Sürekli alışmış artık deyip durmayın diye. Eskiden bebeğim uyanınca yatakta boğuşurduk gülerdi. Şimdi kalkınca yaptığı şey beni ısırmak. Moralim çok bozuk. Çocuk evde durmuyor neredeyse tüm günü sokakta parkta geçirdim. 

3 Cevaplar

0 oy
(1,554 puan) tarafından
Evi sevmemis canını sıkma pozitif ol onada yansır 
-Reklam-
0 oy
(439 puan) tarafından
Ortamı sevmemiş evet ama sizin desteğinize de ihtiyacı var. Bol bol anlatın ona, burası da babaannenin evi, bayramlarda geleceğiz, burada oyuncak az oyun az ama olsun ben varım, sıkıldığın zaman ağlamana hiç gerek yok ben seninleyim deyin. Sizin gerginliğinizi de net hissediyordur o
(353 puan) tarafından
Olabilir. İnanılmaz geriliyorum. Ben tesettürlüyüm. Eşimin abisi de var. Üstelik salonda yatıyorlar ve ev amerikan mutfaklı. Bebeğim sabah erkenden uyanıyor. Bende acıkıyorum. Onlar odada yatıyorlar giremiyoruz, mutfak orada bir şeyler yiyemiyoruz. Küçücük odada yatağın üstünde bunalım geçiriyorum.
(439 puan) tarafından
Ah ya... Kıyamam size. Geçici ama, öyle düşünün, sayılı gün. Açlığı da çok iyi anlıyorum, emzirmek çok acıktırıyor. Yanınıza bir şeyler alamaz mısınız en azından açlığınızı bastırır odaya geçene kadar
(353 puan) tarafından
Aynen çok şükür geçiçi sayılı gün. Bugün dışarı çıkınca atıştırmalık bir şeyler depolayacağım. Çok teşekkür ediyorum derdime ortak oldunuz. Anlayan birilerinin olması çok güzel.
0 oy
(471 puan) tarafından
Evi enerji yi sevmemiştir çok normal evine gitme şansın varsa git bu böyle sürer . Insanları sevmmis çünkü 
(353 puan) tarafından
Maalesef bayram sonuna kadar buradayız. Eglenfiğimizden beri eşimle ilk kez geldik buraya. Ve hemen gitmek istemez. Benim gibi çocuk merkezli de değil kendisi doğal olarak. Artık bir hafta daha dayanacağız ama umarım eve döndüğümüzde oğlum eski haline döner.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 234 göst.
0 oy
1 cevap 145 göst.
1 Temmuz 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde mamoste (353 puan) tarafından soruldu
...