0 oy
313 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (58 puan) tarafından
Geceden beri düşmeyen ateşimiz var? Parol verdim gece ve sabah sabah erkenden sağlık ocağına götürdüm boğazlarına bakti bir şey yok dedi dış cikarmadik hiç ama önceki gün kayinvalidemgilde kaldık ve klima çalıştı o çarptı diye düşünüyorum doktor caprol verdi icirfim ama ateşi sanki geçmiyor ne yapabilirim?
Bebek Ayı 8.5 aylik

3 Cevaplar

0 oy
(2 puan) tarafından
Geçen hafta benim oğlumunda ateşi vardı calpon dolveni dönüşlü ver dedi doktor fakat verince kusuyor  ateşi hiç düşmedi tekrar götürdüm Ateş düşürücü  fitil yazdırdım  işe yaradı bizde .Benim oğlum  bu arada 11 aylık  doktoruna  sorun eğer uygunsa yazar .Günde bir kere kullandım düştü ateşi daha da çıkmadı .
(58 puan) tarafından
Bakalım yarına kadar geçmezse öyle yapalım çok teşekkür ederim
(58 puan) tarafından
Salgın var herhalde
(2 puan) tarafından
Çok Geçmiş  olsun  ,parka götürürdüm ara da salıncaktan pek hijyen olmuyor.Belki orda kaptı . Ateşi ishal ,iştahsızlık  vardı .doktoru ,enfeksiyon dedi .
-Reklam-
0 oy
(265 puan) tarafından
Eklem yerlerine ıslak bez koy yarım fitil ver 4 saat sonra şurup ver geçmiş olsun 3 günden sonra ateşi düşmezse enfeksiyon vardır 
0 oy
(499 puan) tarafından
Düşmeyen ateş genelde enfeksiyon oluyor malesef. Bi götürüp tahlil yaptırın derim. Bizimde bayramdan sonra her hafta 1 iki kere çıktı çıktı indi. Hep gittik diş dediler. Ama sonra bi çıktı o gün 39 geçti yine gittik diş dediler. Ama diş olmadığı belliydi. Malesef devlette bakmıyorlar. Hemen özele götürdüm test yapıldı yüksek enfeksiyon çıktı malesef ve yatış yaptık. Tedavi olduk. Yani düşmeyen inatcı ateş varsa idrar kan testi baktırın derim. 
(58 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(2 puan) tarafından
Aynen  devlet hastanesi  öyle.kan aldılar zar zor ,Ddamar yolu bulamadılar serum takacaklardı .sonra  alınan kanıda kaybetmişler karışmış artık nasıl olduysa.Sonra bize bir buçuk saat  sonra  dediler getirin bir daha alalım .zaten  çocuğumun kansızlığı  var .eve getirdim fitil verdik ertesi güne hiçbir şeyi kalmadı .

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 272 göst.
0 oy
3 cevap 317 göst.
0 oy
13 cevap 739 göst.
0 oy
6 cevap 522 göst.
15 Temmuz 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Ece09.09.2020 (86 puan) tarafından soruldu
...