0 oy
174 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (143 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba 3 gündür kovidim. 5 aylık bebeğim bugün su gibi kusup duruyor. Hasta olduğumu anladığımdan beri maskeyle yaklaşıyorum, sık sık emzirmeye çalışıyorum, o da kusuyor. Bunu yaşayan var mı? Ne yapmalı? Bu gün 5-6 defa da öksürdü ama ağzına sıvı geldiği için mi tam anlayamıyorum? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim..
Bebek Ayı 5

4 Cevaplar

0 oy
(319 puan) tarafından
Tam olarak 1 hafta önce kızım aynı şeyleri yaşadı. Eşim covid pozitif oldu 2 gün sonra sabah uyandık emzirdim kızım emdiği bütün sütü üzerime kustu :( Çorba yaptım çorbayı çıkardı, ateşi çıktı hastaneye götürdük. Doktoru ilaç verdi dolven, calpol, paranox fitil ve bolca ılık duş, soğuk kompres ile 2 gün ateşini zor düşürdüm. Tabi bu süreçte ye yerse çıkardığı için çok zor oldu. Biraz biraz zar zor emzirdim. Hâlâ mama ve su içmek istemiyor ama 9 aylık olduğu için de sadece benim sütümle beslenmesi mümkün değil, sütüm zaten yetmiyordu mama desteği veriyorduk. Kısacası iştahsızlık, ateş ve uykusuzluk gibi problemlerle karşılaştık. Hâlâ daha karşılaşıyoruz. Dün 1 hafta oldu bugün karantinadan çıktık ama kızımın keyfi yerine yavaş yavaş geliyor. Geniz akıntısı var bazen öksürüyor bunun için de ilaç kullanıyoruz. Çok şükür bununla geçmiş olur umarım. Size de çok geçmiş olsun. İsterseniz bir doktora götürün, biz götürdük doktora da belirttik temaslı veya pozitif olduğumuzu ona göre bir yol belirleyebilirsiniz.
(143 puan) tarafından
Şuan ateşi veya aktif bir öksürüğü olmadığı için hastaneye götürmedim. Umarım olmaz da.. Emmesi de iyi. Size de çok geçmiş olsun..
(319 puan) tarafından
Umarım olmaz sadece bu kadarla gelip geçer. Bizim için kötü bir tecrübeydi. Çok teşekkürler.
-Reklam-
0 oy
(235 puan) tarafından
Tabii ki doktora danışın çok geçmiş olsun
0 oy
(301 puan) tarafından
Merhaba

Ben hamileyken iki defa covid oldum çocuklarım 12 ve 2 yaşındaydı ikiside hafif ateşle bir kaç gün de geçirdiler ateş düşürücü ve iburamin zero vermiştim sizin bebeğiniz çok küçük doktora göstermenuzde fayda var
0 oy
(399 puan) tarafından
Bol booooollll emzirceksin benim bebegim 20 günlükken oldu ailecek olduk onada geçtiği halde yinede viruse tekrar tekrar maruz kalmasin diye maskesiz asla ayni odada durmadik. Ateşini sürekli kontrol et. Bizim burun hiriltimiz oldu ve o günden beri kizimin burun tıkanıklığı hiç gecmedi kalıcı oldu hep genzi dolu artık sürekli burnunu temizle arada hapşurdu ve çok fazla kustu ama aslında en onemliside kusmamasi çünkü iyilesmesi için beslenmesinin iyi olması çok önemli  ve öksürük ates olmamasi oksururse doktora kesin git cigerine inip cigerinde enfeksiyon olma ihtimaline karşı 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 107 göst.
12 Eylül 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde gokcee05 (960 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 132 göst.
20 Temmuz 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Emn. 00 (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 277 göst.
18 Şubat 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Ümitasude (133 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 221 göst.
...