0 oy
430 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (61 puan) tarafından
tarafından kapalı
Daha önce ayakta sallamayı nasıl bırakır diye post açmıştım hatta bugun buraya oley bıraktırdım diye başka bir post daha açacaktım ta ki az önceye kadar..

3 gündür bebeğimi ayakta sallamadım şak diye birden kestim sallamayı poposuna pışpış yaparak uyuttum hep 1 saat sürdğ ağladı sızlandı ama hepte uyudu sonunda fakat 3 gündür ne yemek yiyordu ne uyuyordu anneme dedim ben bunu sallamıyorum diye mi böyle yapıyor yok dedi 2 aylık bebek unutmuştur çoktan sallanmayı başka birşeyi var dedik. Azönce uyutmaya çalıştım yine pışpış yaparak poposuna, aman allah bir kıyamet bir ağıt acile gidiyorduk kıza bişe oldu diye ayağıma bir aldım 2 sallamamla uyudu. 

Ya kızlar 2 aylık bebek 3 gün geçmesine rağmen alışkanlığını unutmaz mı ya şok içindeyim hala. Daha 2 aylıkken böyleyse ben ilerde buna uyku eğitimi nasıl vercem.?
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

0 oy
Profil image (534 puan) tarafından
Alıştırmasaydın keşke canm başta 
(61 puan) tarafından
Mecbur kaldım bende istemezdim ama uyumuyordu canım
-Reklam-
0 oy
(716 puan) tarafından
Uzmanlar bile 4 aydan once uyku egitimi vermeyi uygun bulmuyorlar cunku anca gaz sorunlari bitiyor 2 aylik bebeginizin gazi vardir illaki sallaninca iyi geliyordur bende uyku egitimi verdim ilk kizim 8 aylikti sizi anliyirum ama 3 gunde malesef unutmuyorlar 21 gun en az hatta tam 1 ay da sonuc aldim ben cunku 3 gun iyi gitse 4.gun istiyorlar alistiklari birseyi birakmak kolay degil onlar icinde bu 1 aylik surede sallamayi kademeli olarak keserseniz aglama krizleri az olur zamana yaydiginiz icinde yeni duzene alisacaktir keskin gecisler yapmayin hicbir konuda yavas yavas alistira alistira degisiklikleri yapin bence sonra bu aglamalar hircinlastirabilir simdi 2 aylil mwsela sallamissiniz caresiz kalinca yapacak birsey yok sizi anliyorum ama ilerde aglayarak ta istedigini yaptirmaya calisabilir biraz daha buyuyunce bizi kullaniyorlar sipalar malesef
(61 puan) tarafından
Ozaman sallamaya devam çünkü daha çok küçük dediğiniz gibi şuan unutmaz
(716 puan) tarafından
Evet sallayin zaten hem alismis hemde kucuk daha illaki gazi oluyordur rahatliyorlar ha ayakta sallamissiniz ha besikte yada hamakta farketmiyor 4-6 ay arasinda uyku egitimini verin 2 ay uzun bir sure yavas yavas birakirsiniz ama pes etmeyin instagramda turkan acar var ucretsiz biz onun sayesinde basardik hikayelerinde sabit 6. Ayda dis baslar zor olur zaten
0 oy
(258 puan) tarafından
Uyku eğitimi için çok erken 2 aylık bebek. Bir sürü sorunu var şu anda. Ben de ayağımda sallayarak uyutuyorum 5 aylık olduk zaten uykusu gelince sallamadan kendi uyuyor. Açıkçası sallamayı da kendisini hazır hissettiği zaman bırakmayı düşünüyorum çünkü kendisini güvende hissediyor böyle. 
(61 puan) tarafından
Bende öyle yapim ozaman napalım biraz daha perişan olurum yeterki huzurlu olsun:)
0 oy
(57 puan) tarafından
Benim kızım 5 aylık olana kadar her şekilde uyutuyordum uyumuyordu uykuya dalma sorunu vardı yeterki uyusun diye eşimle geceye kadar battaniyede sallıyorduk herkes siz böyle alıştırmışsınız dediler ayakta da salladım bu rahat geliyordu ama yerine koyunca geri uyanıyordu öyle böyle 5.ayina kadar geldik artık yatarak emzirmeye başladım uyuyunca memeyi bırakıyor ve yanından kalkıyorum şimdi karnı tok olsun yanına yatıyorum o kendi uyuyor çok şükür çok şükür. Sana tavsiyem daha çok küçük nasıl uyuyorsa öyle uyut ama 4 5  aydan sonra düzen kurmaya basla.
(61 puan) tarafından
İçimi rahatlattınız hepiniz çok sağolun..:)
0 oy
(1,362 puan) tarafından
İlk 3 ay alışmaz ben sureklı sallıyodum uyuyunca bile ama şuanda ıkı sallıyorum uyuyor bazen sallanıyorum gece uykusunda 
(61 puan) tarafından
Bende biraz daha bekleyim ozaman:)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 211 göst.
0 oy
0 cevap 78 göst.
2 Temmuz 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde EzgiCaglayan (398 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 381 göst.
6 Haziran 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Metemom (243 puan) tarafından soruldu
...