0 oy
279 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (398 puan) tarafından
Atak diş veya gerileme, alınan eğitimle kurulan düzeni bozuyor mu? Bozuyorsa tekrar düzene giriyor mu? Aldığı eğitim atakla veya dişle boşa giden oldu mu?
Bebek Ayı 9.5

7 Cevaplar

0 oy
(6,439 puan) tarafından
Bizim düzenimiz 8. Ay atağı ile bozulur gibi oldu sonra 6. Hastalık ateş falan derken bozuldu canim çünkü ayağa kalkmayı öğrendi geri inip uyuyamiuor falan saçma sapan bir hal aldı sindi kucağımda sallamadan poposuna pis pis falan yapıyorum 
-Reklam-
0 oy
(367 puan) tarafından
İlla ki bozulacak ama tekrar düzenlemek sizin elinizde uyku eğitimi verdim bitti olmuyor bazen başa donuyorsun eğitim değil bir süreç benim bebeğim günde bir uykusunu sorunlu yapar mesela genelde gece uykusu olur yatağında müdahale ederim kucağa almalar bitti ama bazen de dönüyor geri dönemiyor ağlıyor müdahale ediyoruz mecburen ne zorluk olursa olsun gözünü yatakta kapatmasını sağlarsanız atak dis vs bitince toparlamaniz daha kolay olur 
(798 puan) tarafından
:) benimkide ayağa kalkıp beşiğe tutunuyordu geri yatmayı beceremiyordu ağlıyordu tutup yatırıyordum şimdi kalkıp kalkıp geri yatıyor :)
(367 puan) tarafından
Süreçleri güzelce yönetmek lazım benimkinin de kendisi sırtüstü dönmeye başlayacağı günü iple çekiyorum:D
(798 puan) tarafından
Çokta heveslenmeyin öğrendiği her yeni şeyle dahada zorlaşıyor:) beşikte 30 40 dk geçiriyoruz şu sıralar desteksiz uyusun diye beklerken 50 kere falan otur kalk yapıyor sanırım.gerçi süreler azalmaya başladı şu an 10 dkda daldı mesela 2.uykuya.bir elinden diğerine geçirmeyi öğrendi beşiğin parmaklıkları arasında yapıyor tabi bunu emzik 2 dkda bir yerde :) ama o minik elleri yerim sabah kalkayım diye kafama uyku arkadaşını fırlattı
0 oy
(1,098 puan) tarafından
Kızımın dişi rahat çıktı hatta çıktıktan sonra fark ettik o yüzden diş döneminde sorun olmadı ama biz de ayağa kalkmayı öğrendikten sonra sorun yaşadık. Ben başta müdahale ettim ve ona alıştı şimdi ben yatırmadan kendi yatmıyor hop ayağa kalkıyor ama son on gündür falan müdahale etmemeye çalışıyorum kendi çok uyku bastırınca başını koyup uyuyor. Arkadaşın üstte dediği gibi verdim bitti olmuyor, ara ara bizim tekrar müdahale edip düzene sokmamiz gerekiyor. Ama iyi ki diyorum, gece kesintisiz uyusun da böyle ufak şeylerle uğraşırız artık.
0 oy
(123 puan) tarafından
Eğitimin boşa gitmesi diye birşey yok. Çocuk büyüyor, hareketleniyor, yeni şeyler öğreniyor. Biraz sabırlı davranmak lazım. Ayağa kalkmayı öğrendi beni çok zorladı, gece uyanıp ayağa kalkıp geri uyuma başladı. 3 hafta sonra alıştı. 

Azı dişi patladı 2 gece onun için uyandı. Daha çıkmadı dişleri gündüz biraz huysuzluk yapıyor. Gece 2 kere kesin uyanır çünkü yüz üstü yatınca kollarının üstüne yatıyor, çıkarması zaman alıyor. 
0 oy
(798 puan) tarafından
10 ay 10 günlüğüz diş ve atağı aynı anda başladı bide babamız evden gitti iş için 1 aydır yok neredeyse 2 hafta çok zor geçti gece uyanmalar 3 5 kez oldu ağlama ve uyanık kalma yaşadık sabredip bozmadım düzeni nihayet 3.hafta toparlamaya başladı dün 19da uyudu 5.45te günaydı bize umarım herşey geride kalmıştır.
0 oy
(1,406 puan) tarafından
Atak, diş, hastalık dönemlerinde biraz esneklik sağlamakta sakınca yok fakat kendi kendine uykuya geçen bebeği tekrar eski alışkanlıklarıyla uyutmaya başlarsanız kurulu düzen bozulur tabi. 
0 oy
(690 puan) tarafından
Eğitim bitmesine yakın ateşli hastalık geçirdik. Bozulur gibi oldu ama bozulmadı. Eğitimi uzattı danışmanımız. Ataklar da sadece uykuya geçiş süresi uzadı Baska sorun olmadı cok sükür. Daha diş yaşamadık. Onda nasıl olur bilmem. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 109 göst.
8 Nisan 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Nurcanerva (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 117 göst.
25 Temmuz 2021 12-24 ay arası bebekler kategorisinde MerveTugra (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 860 göst.
20 Nisan 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Rahannn (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 480 göst.
1 Mayıs 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Asya_64 (3 puan) tarafından soruldu
...