0 oy
185 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (4 puan) tarafından
Arkadaşlar bebeğim doğduğunda solunumu düzensiz olduğu için 1 hafta yoğunbakımda kaldı. Düzeldi çıktı. Sadece anne sütüyle besleniyor. Gelişimi çok güzel ama eve geldiğinden beri göğsünde hep hırıltı var. 3 doktor gördü normal dedi. Ama çevremde hiçbir bebekte yok. Her görende normal değil diyor. Öbür odadan hırıltısı geliyor çok üzülüyorum. Var mı başına gelen?
Bebek Ayı 2

1 cevap

0 oy
Profil image (521 puan) tarafından
Benim bebegim de ayni 8 gun kaldi kuvozde entube edildi onun da 2 ay hiriltisi oldu. Icerde yara oluyormus ve iyilesmesi zaman alir dedi doktor.
(4 puan) tarafından
Geçti mi peki? Nasıl çözüldü bu durum naptınız
Profil image (521 puan) tarafından
Şöyle  söyleyeyim  bebegim 5 aylık  ara  ara geciyor tekrar başlıyor  ancak artik balgamdan oluyor onu biliyorum.  Iki kere doktora götürdüm  bir sey yok balgami atamiyor emzir bol bol burnunu ac diyor.  Geciyor  sonra biraz üstü  açık  kalsa ne bileyim banyodan sonra üşuse ya da üsütsek vs vs
... tekrar başlıyor.  Ilaclara bogmak da istemiyorum  birkac gun once yoktu  dünden  beri yine başladı  malesef gündüz  çok  sicak gece soğuyor  derken o dengeyi tutturamadim. Sen de bolll bolll.emzir derim basla bir sey yapma  endiselenme geçer.
(4 puan) tarafından
Sık sık emziriyorum burnunu temizliyorum geçer inşallah
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 161 göst.
31 Mart 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde MinnieMouse (667 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 246 göst.
20 Mart 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Veroşko (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 539 göst.
...