0 oy
152 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (25 puan) tarafından
Arkadaşlar bebeğim şuan 35 günlük. Kakasını yaptığı ve gazını çıkardığı halde sürekli gazı varmis gibi kendini sıkıyor, ıkınıyor ve inanılmaz ağlıyor. Uyku nerdeyse hiç uyumaz oldu bu durumdan dolayı gazını çıkartıp yatırıyorum yarım saate kalmadan ağlayarak uyanıyoruz. Acaba başka bir derdi varda ben mi anlamıyorum. İlk cocugum tecrübesizim. Tecrübesi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

2 Cevaplar

0 oy
(288 puan) tarafından
Merhaba 114 gunluguz gece uykusu sifir gunduz kucakta 1.5 saat uyuyor . Ziplamadan da uyumuyor . Nerrdeyse her ay idrar testi veriyoruz acile bile.gittik gaz sancisi malesef cocuklari mahvediyor. Biran once halletmrye calisin biz kolik olduk . Karninii zeytinyagi ile ovuyorum poposunada zeytinyagi suruyorum . Gaz ilaxlari kullandik kimyonlu su iciriuorum m dpktor tavsiye etti rezeli su iciriuorum . Muskat veriyorum bilmiyorum Allah yardimciniz olsun . Gaz sorununu cozmezseniz cocuk ele avuca sigmiyor biz esimle zapdeedemiuoruz 
(25 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun inşallah biran önce geçer sizde bebisiniz de rahata kavuşursunuz. Bizim de böyle olmaz inşallah çok teşekkür ederim yardımınız için. Olmadı ben bı doktora götüreyim daha da ilerlemeden.
(288 puan) tarafından
Kesinlikle goturun gaz ilaci felan verir en azindan birde ben poposuna zeytinyagi surdum asiri rahatladi cocuk denemek isterseniz hakiki zeytinyagi
-Reklam-
0 oy
(111 puan) tarafından
Benim bebeğim gazlı bir bebek değildi ama biraz sancısının olduğunu hissettiğimde bile duş aldırıyordum küveti doldurup suya koyuyordum gazını hemen atıyordu her akşam yapıyordum rahat uyuyordu Deneyin isterseniz eğer derdi başka bir şey değilsek gaz sorunudur anlamış olursunuz İlk zamanlar sizi istediği için de öyle yapıyor olabilir aklınıza çok takiliyorsa hastaneye gidin ama.
(25 puan) tarafından
Dediğinizi deneyecem çok teşekkür ederim yardımınız icin Allah razı olsun
(111 puan) tarafından
Rica ederim♡Amin .Inşallah faydası olur.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,341 göst.
0 oy
1 cevap 148 göst.
21 Temmuz 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Ömür korku (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 203 göst.
18 Aralık 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde İlknur56 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
17 Aralık 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Fatma Varlı (65 puan) tarafından soruldu
...