0 oy
357 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (17 puan) tarafından
Merhaba bir önceki post a 56 kişi cevap yazmış Allah razı olsun. Bebeğimin uyumamasi ve sürekli ağlamasına dair yazı yazmıştım. Bugün doktora gittik ve doktor çok karıştırıp bağırsaklarını bozmuş olabilirsiniz dedi. Maflor mavi kutu olandan kullan dedi. 

Bebeğim 38+4 dünyaya geldi yani 17 gün önce dünyaya geldi. 22.03.2022 atak haftası sanırım 40 haftalık olarak hesaplanıyor yani bebeğimin 8 Nisan 2022 doğması gerekiyormus. İnternette atak haftasına baktığım da 12. Hafta atak olarak gözüküyor. Semptomlar a baktığımda uyuşuyor. Ağlama krizleri, gece sık uyanma ve uykuya dalmak ya zorlaniyor. Bir de 4 gündür huu huu diye sesler çıkarıyor.

Siz değerli anneler sorum : biz şuan atak haftasında miyiz ? 

Eğer öyle ise sık sık uyanma problemini nasıl atlatacağız çünkü çok zorlanıyoruz. Ve bu atak ne kadar sürecek ? 

Son olarak da doktor su verme dedi, ben çok su veriyorum sap sap içiyor havalar sıcak. Şu vermeye devam edeyim mi ? Bir de anason yada rezene versem sakıncası olur mu?

Şimdiden Allah razı olsun 
Bebek Ayı 3 ay 25

1 cevap

0 oy
(855 puan) tarafından
Muhtemelen atak haftasındasınız. Ya da 4. Ay uyku gerilemesi var bazı bebekler erken yaşıyor. Biz 3bucuk ayda başladık. Atak haftasını uykuya tekrar döndürmeye çalışarak ve sabrederek atlatırsınız ilk olarak. Su hakkında cogu uzman vermeyin diyor ben de 45 derece olan bir yerde yaşıyorum mamayı artırmaya calışıyorum su vermiyorum bir kaç kez verdim bizimkinde maşallah içiyor. Rezene ve anason hiç kullanmadım fikrim yok nurse hurweys damla kullandım işe yarıyor biraz kızım cok gazlı bir bebek ona rağmen işe yaradı biraz sakinlikte veriyordu sanki. 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 69 göst.
0 oy
7 cevap 550 göst.
19 Aralık 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Yeşil Ateş (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 562 göst.
...