0 oy
491 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (18 puan) tarafından
merhaba hanımlar. tecrübesizliğimden soruyorum. bebeğim 1 aylık çok fazla osurmaya başladı. aynı zamanda karnında da gurul gurul sesler çok duyuyorum artık. gaz sancısı kendini kasma ıkınma işte ağlama gibi durumları yok. ama büyğk bir insandan daha fazla osuruyor. ne yapar ya da bu durum normal mi. mama kaynaklı olabilir mi. aynı durumu yaşayan varsa mama ne kullanıyor ??
Bebek Ayı 1

5 Cevaplar

+1 oy
(900 puan) tarafından
Ohh ne güzel kız işte miss:D rahatlasin yavrucak ❤️
-Reklam-
+1 oy
(25 puan) tarafından
Ben osurduğu gün mutluluktan  napacagimi şaşırıyorum canim ne güzel yavrum bol bol osursun:) rahatlasın 
(18 puan) tarafından
mevzu osurması değil yanlış anlaşıldı galiba . tabi ki sancı çekmemesi güzel fakat biryerde hata var gibi geldi mama kaynaklı mı bilmem saatte ben diyeyim 10 siz deyin 20 sallıyor da sallııyor. bir yerde kendini de rahatsız ediyoe tabi bu durum. bu kadar sık olması mantıksız geldi sadece . teşekkür ederim bu arada. yani şunu demek istedim bu kadar içini çalıştıran gaza sebep olan nedir acaba
0 oy
(142 puan) tarafından
İlk zamanlar karnından ses gelmesi normal ne güzel işte kendisi gazını çıkarıyor 
(18 puan) tarafından
yok masaj falan yapıp yardımcı oluyorum sadece beni fazla zorlamıyor çığlık atarak vs diyelim :) rahatsız hissettiği oluyor yani
0 oy
(636 puan) tarafından
Osursun iste daha ne istiyon :) millet gaz cıkartamiyo diye yakınıyo gaz sancisi olsa yeri göğü inletir sükret bence canim:)
(18 puan) tarafından
mevzu osurması değil yanlış anlaşıldı galiba . tabi ki şükür ediyorum fakat biryerde hata var gibi geldi mama kaynaklı mı bilmem saatte ben diyeyim 10 siz deyin 20 sallıyor da sallııyor. bir yerde kendini de rahatsız ediyoe tabi bu durum. bu kadar sık olması mantıksız geldi sadece . teşekkür ederim bu arada.
(636 puan) tarafından
Anladim mama gaz yapıyo olabilir yani benim cocugumda fazla cikartiyo gaz  bi doktoruna danıs istersen
0 oy
(960 puan) tarafından
İnsanlar şükür namazı kılar gazını çıkarsın diye. Maşallah diyelim nazar değmesin
(18 puan) tarafından
mevzu osurması değil yanlış anlaşıldı galiba . tabi ki şükür ediyorum fakat biryerde hata var gibi geldi mama kaynaklı mı bilmem saatte ben diyeyim 10 siz deyin 20 sallıyor da sallııyor. bir yerde kendini de rahatsız ediyoe tabi bu durum. bu kadar sık olması mantıksız geldi sadece . osurabiliyor diye de gaza mahal vermek doğru mu sizce.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 676 göst.
9 Temmuz 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde kaderayaz (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 517 göst.
5 Eylül 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Merveass (24 puan) tarafından soruldu
...