0 oy
265 göst.
Profil image 3-6 ay arası bebekler kategorisinde (62 puan) tarafından

Merhaba iyi akşamlar bebeğim 4 ay 10 günlük ve 3.ayımıza girdiğimizden beri meme reddimiz başladı. Bu zamana kadar zar zor uyku aralarında ve gece besleyebildim. Ne emzik ne biberon kullanmadım. Mama bile vermedim emsin diye. Ama emdiğinde ise en fazla 5 dakika sürmüyordu. 3. Aydan 4.aya sadece 300 gram aldı:( ne yaptıysam uzatamadım o süreyi. 2-3 gündür ise gündüzleri hiç emmiyor. Bende mama veriyorum ama kaşık biberon ile. Zar zor onu da ağzına sıkarak yapıyorum. En fazla 120 cc yiyor. Çoğunu da kusuyor. Şimdi sorum ben gerçekten çok yoruldum bu şekil. Stresten sütüm bile azaldı. Beni 1 buçuk aydır emmiyor sağdığımda süt bile gelmiyor. Ben bu çocuğu neyle besleyeceğim? Biberon da tutmuyor. Kusmaması için kaç cc mama vermeliyim?

Uzun oldu kusura bakmayın. Yardımınıza ihtiyacım var:(
Bebek Ayı 4 ay 10 günlük

5 Cevaplar

0 oy
(365 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Başka biberon markaları deneyin.  Geniz ağızlı olan biberonla çok pahalı diye ben e bebek ten ucuz Bi biberon denemiştim  diğerlerini tutmadı diye . Buna bayıldı şimdi. Hep ondan içiyor. 

Bende yarı meme yarı mama gidiyorum  gündüz 3 kere 120 ml mama veriyorum.4 aylik şu an da. 

Söyle ki sutum az oluyor özellikle gece meme.doluyor o.yzuden.geve uyurken meme gündüz de mama arası cila.gibi meme veriyorum.  Bebeğini Bi güzel mamayla karnını doyur ..gece de yanında yat yan Bi şekilde size.sizde ona bakarak uyku arası ik mik  etti mi memeyi dayayin... Ben öyle.veriyorum.

Birde şöyle  Bi durum.var sizin sütun tadı nasıl.  Yediğinizi içtiğinize dikkat edin acı eksi tuzlu yemeğin sütun  tadı değişir.  Adet olmaya başladıysanız da sütun  tadı değişir o zaman da. İstemiyor lar . Helva hoşaf sütun tadını güzelleştiriyor.  Her ne kadar yeşillik bol su süt yapar deseler de tadı yavan oluyor. 
Profil image (62 puan) tarafından
⁹Gündüz hic emmiyor ne uykuya dalarken ne de uyandıktan hemen sonra. Ama gece aynı dediğiniz gibi hareket eder etmez alıp dayıyorum memeyi.Bu biberonu da alacağım bir an önce mutlaka. Teşekkür ederim. Peki gündüz hiç emmemesine rağmen 3 kere 120 cc yeterli olur mu? Bazen bi anda içemiyor o kadar ağlayıp sızlıyor ve kusuyor hepsini
Profil image (62 puan) tarafından
Bu arada yediklerime dikkat ederim gayet güzel sütümün tadı:( sağdığımda içiyor
(365 puan) tarafından
mama veriyorum  ya karnı doyunca rahatlıyor zaten  uyku öncesi onunla yatıyorum tekrar meme  veriyorum  yani gündüz uuykusunda.  Birde açken meme yi verince meme de de az süt  olunca çok sinirleniyor du benim ki kafasını geri doğru atıp avazı çıktığı  kadar ağlıyordu:)  
Muhtemelen karni doyunca  huzurlu sakin olur gündüz uyku öncesi de memeyi verirsin diye düşünüyorum.   Bide baş başa olun  meme verirken dikkat ini dağıtan televizyon vesaire olmasın. Onunla konuş iki kaşının arasına baş parmaginla alnına doğru masaj var uykusu gelip mayisiyor.  Ninni söyle.
-Reklam-
0 oy
Profil image (62 puan) tarafından
Alıştırma bardağı da aldım onu bile tutmayı beceremiyor:( emme refleksini kaybetmiş gibi sanki. 
0 oy
Profil image (62 puan) tarafından
Neredeyse her yolu denedim. Yatarak emzirme, futbol tutuşu, üzerine uzandım, duşta emzirme. Ama yok yani. Tamam emmiyorsa bari biberon tutsun. Beni ciddi anlamda hem bebek hem çevrem yordu. 
0 oy
(365 puan) tarafından

Bu biberon ise yaradi bizde image


0 oy
(223 puan) tarafından
Canım kısacası bebeğin 4 aylık atak haftasında biz bu ayı inleye inleye bitirdik beyaz gürültü açıp uykudan uyandığı sıra daha mayisik halde ama kucağıma alıp sallıyordum öyle emzdiriyordum

İlgili bir soru bulunamadı

...