0 oy
768 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (54 puan) tarafından
tarafından kapalı
Bebeğim lansinoh biberon kullanıyor dokuz buçuk aylık çok yavaş geliyordu akışı S ydi bende yeni biberon emziği siparis verdim bu biberon ucunuda azıcık bıçakla deldim diyim akışı hizlandi çok değil aslında icilenilir ama kızıma çok hızlı geldi sanırım birden içemiyor.kucuk bir köyde oturuyoruz eczane yarın sabah siapris versem bile en erken akşam yada yarın gelcek...eşim tayin çıktı ev bakmaya gitti şehir dışında.ne yapabilirim öneriniz nedir uykuda denedim önce.iciyot sonra bırakıyor....
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevaplar

0 oy
(1,141 puan) tarafından
Biberon sart degilyaa mamayi yapip kasiklada icirebilirsiniz
-Reklam-
0 oy
(205 puan) tarafından
Kaşıkla ıcir canim  yada biberonu  ağzına az az birK çıkar hemen
(54 puan) tarafından
Ekgida bile sorunlu kaşıkla çok az yer bazen yemez Oyuzden olmaz gibi ama.yarin denicem
0 oy
(276 puan) tarafından
Kaşıkla yada varsa enjektörle verebilirsiniz idareten
0 oy
(47 puan) tarafından
Kaşıkla verseniz içer mi o şekilde acaba. Biberon düşkünlüğü varsa zor olur ama bı deneyin isterseniz yada mama düşkünlüğü çok yoksa ek gıdalarla idare edin yarına kadar umarım gece çok kalkmıyordur mama içmeye. Benim bebegim 8 aylık 6. Aydan itibaren 2 no biberon emziği kullanıyoruz  biraz alışma süreci oluyor elbet , ara vere vere deneyin bence yani çok da ufak değil bebeğiniz.
(54 puan) tarafından
Mama ve biberon düşkünü engida pek sevmiyor yemiyor...
(47 puan) tarafından
O zaman yavaş yavaş biberonla vermeye çalışın biraz oturur pozisyonda verin mamasını sonuç olarak alışması lazım bı şekilde aç kalinca mecbur zaten. Bide evde pipet varsa pipetlw mamayı çekin bı ucunu parmağınızla kapatın oipeti ağzına verin bebeğin sonra yavaş temkinli şekilde parmağınızı çekip verin anlatamamais olabilirim ama bebeği pipetw alıştırmak diye taratın internetten belki o şekilde icebilir
0 oy
(117 puan) tarafından
Enjektörle denenebilir 
0 oy
(9,106 puan) tarafından
Şırınga ile verin.. Mamayi gereken ölçü ile hazırlayın şırınga ya çekin. Bir eldiven takın serçe parmağınızı emerken ağız kenarından şırınga verin zaten emerken şırınga yavaş yavaş çeker kendisi emiş i güçlüdür şu an sizin itmenize gerek bile kalmaz. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 172 göst.
0 oy
1 cevap 244 göst.
23 Kasım 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Hilaltoprak (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 123 göst.
5 Şubat 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde DSGG (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 668 göst.
19 Ekim 2019 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Minigim.m (205 puan) tarafından soruldu
...