0 oy
66 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (62 puan) tarafından
Merhabalar kizlar bnm kızım 10 gun snra 4 aylik olack uyjusu syle sabah 7de kalkar bi saat durur tekrR uyur 10 a kadar ama ondan snra bi saat durup yarim saat uyuyo aksama kadar byle szce normal mi sallamadanda uyumuyo

1 cevap

0 oy
(122 puan) tarafından
Uyanıklık süresi çok kısa bence bu dönemlerde 1,5 saat 1 saat 45 dk civarı olabilir uyanıklık süresi. Bebeğinizi gozlemleyin ve oynarken durgunlasmaya başladığında gözleri dalıp gittiğinde vs uyku vakti gelmiş demektir.

Bunlari gozlemlediginizde uyutmaya çalışın. 

Bir de uyanık olduğu sürelerde bol bol aktivite yaparak enerjisini atmasını keşfetmesini sağlayın o zaman daha güzel uyuyorlar.

Benim kızım 4.5 aylık biz de öğle uykularında çok sorunlar yaşadık hala yaşıyoruz ama en güzel uykusunun geldiğini gozlemleyerek uyutabildim.

Bir de kendi araştırmalarimda günlük 12 saat uykuyu tamamlıyorsa gece ve gündüz toplam endişelenmeyin büyüdükçe gündüz uykuları düzene girecek şeklinde yazılar okudum. Umarım sizin de düzene girer gündüz uykuları. 
(62 puan) tarafından
İns cnm gece uykumuz iyi uykusu gelince agliyo zaten
(122 puan) tarafından
Maşallah gece uykusu güzel uyuyorsa gündüz belki de yetiyordur. Benim kızım 2 3 ay arası gündüz toplam 1 saat bile uyumuyordu her bebek farklı oluyor. Yeter ki gelişimleri güzel olsun. Eğer çok huzursuzluk yaşamiyorsa akşamüstü falan belki bu şekildedir onun düzeni de ama büyüdükçe gündüz uykuları biraz daha düzene girer bence.
(62 puan) tarafından
Ewt uyuyacagi zaman huyszlaniyo agliyo bde keyfi yetince meme aliyo genelde uykudaykn veriyorm memeyi sizin bebek kac aylik ve kac kilo
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 190 göst.
29 Eylül 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Aysima12 (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 184 göst.
...