0 oy
222 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (139 puan) tarafından
Merhaba kizlar. Evimiz camiye yakın. Her defasında ezan okuduğunda ben  ve ev halkı sesinden mutluluk huzur duyuyoruz. Ancak 8 aylık bebeğim sesine uyanıyor. Pencereleri kapatmak zorunda kalıyorum bitince yine açıyorum pencereleri. Ben o an kendimi suçlu hiss ediyorum. Mecbur kalıyorum çünkü bebeğim uyandığında hem uykusu yarim kalıyor huysuz oluyor hemde iş yapamıyorum. Baska odadalarda da uyutmanın anlami yok evimiz çok yakın 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim annemin de evi caminin hemen dibinde oraya gittiğimizde ezan sesini duyunca ağlamaya başlıyor. Sizin eviniz yakın ve değiştirme imkanı olmadığı için yapacak bişey olduğunu sanmıyorum. 
(139 puan) tarafından
Niyrse sucluyorum kendimi kızımı ezanin sesinden mahrum ediyormusum gibi
-Reklam-
0 oy
(1,478 puan) tarafından
Benim kızımda da var ama sadece yatsi ezaninda yapıyor bende anlam verebilmis değilim gündüz yatırdığım camlar açık akşam yatırırken camlar açık gece açık hadi sabah ezanında yapsa anlayacağım uyumuş oluyor tüm gece uyanıklık saatleri yaklaşıyor ama ne hikmetse yatsı 22:26 da okunuyor daha başlamadan ben camları kapatmaya koşuyorum.
(1,478 puan) tarafından
Bizim de arka sokakta camdan bakınca görünüyor.
(139 puan) tarafından
Bebeğimiz için kapatacağız napalım
0 oy
(98 puan) tarafından
Suclanacak birşey yok canım senin niyetin önemli olan sen rahatsızlık duyduğu n için değil yavrunun uykusundan bölünsün istemediğin için yapıyorsun.

Keşke benim evimede ezan sesi gelse hiç ezan duymuyorum ben burada oturduğum yer turizm bölgesi olduğu için turistler ve buranın bazı yerli halkı ezan sesinden rahatsız oldukları için ezan hoparlöri kısık. Ezan sesine hasretim açıkçası. :(
...