0 oy
121 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (32 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhaba, 3 aylik bebegim kiz bebegim var 2 haftadir kakalarini 4 5 gune bir yapiyor.4 gun once lavman verdim o sekilde yapti  durup dudurken Birden cok fena sekilde aglamaya basliyor. Ben kabiz oldugu icin kaka yapamadigi icin diye dusunmustum ve bugun doktora goturdum normal bisey yok dedi.sonrasinda gorumceme geldik ve ac bu cocuk o yuzden agliyor dedi pirinc unu yapti Verdi. Bebegim kiz ve kilosu 6070.dogum kilos0u 3250 idi.gercekten doymadigi icin mi agliyordur mamaya baslamali miyim? Aglarken sancisi var gibi agliyor ve emiyor.ne yapmam.gerek bilmiyorm 
Bebek Ayı 3 ay
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
(960 puan) tarafından
Eğer çişli bez sayısı gün 4 ile 5 i geçiyorsa dolu dolu doyuyordur. Doymadığını düşünüyorsanız pirinç unundansa mama verin daha iyi. Pirinç ununun bir etkisi yok ki. Daha ek gıda için çok erken. Zaten kabız bir bebek daha da kabız olur acele etmeyin. Yada sütünüzü sağın kaç cc çıkıyor bakın.
-Reklam-
0 oy
(98 puan) tarafından
Sadece anne sütü alan bebekler 10 güne kadar kaka yapamadan durabilir cisli bez sayısını takip et. Ayrıca gorumcenizin ne haddine el kadar bebeğe pirinç unu veriyor çok zararlı birşey. Bebek doymuyor derken çocuğu bağırsak hastası edersiniz. Eğer doymuyor olsa kilosu düşük olur kilosu da çok iyi baktın doymuyor devam sütleri var onlardan verirsiniz lütfen bilinçsiz hareket etmeyin.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 62 göst.
0 oy
6 cevap 501 göst.
0 oy
1 cevap 246 göst.
...