0 oy
218 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (43 puan) tarafından

Kizlar oğlumu 24 aylıkken yani 1 ay sonra tuvalete alıştırmayi düşünüyorum ama nasıl ilerleyeceğimi bu süreçte ona nasıl yaklasacagimi pek bilemiyorum heyecanlanıyorum bu süreç nasıl geçti zorlandiniz mi ne kadar sürede alıştı çocuklarınız fikir verebilir misiniz şimdiden teşekkür ederim:)

Bebek Ayı 23

2 Cevaplar

0 oy
(1,643 puan) tarafından
Ben de 2 yaşını doldurmaya az bi zaman kala başladım. Gece gündüz bezi çıkardım. Alıştırma kilodu da kullanmadım. Teşvik etmeye çalıştım. O lazımlığa oturuyorsa ben de klozete oturdum:D Bi de kitabımız vardı. Minik elifin tuvalet eğitimi diye. Ordan örnek verdim ara ara. Ben de elifin annesi gibi yardım edicem sana şimdi falan.

Valla bizim yeni bitti sayılır. Allah kolaylık versin. Sakin görünmeye çalışın kaçırırsa falan.
(43 puan) tarafından
Haha ay çok güzel canım basarabildiyseniz ne mutlu size :) darısı başıma inşallah. Ay ben o kadar heyecanlıyım ki umarım heyecanım ona geçmez de kendini rahat hisseder umarım yanlış bişey yapmam. Cevabın için teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(9,168 puan) tarafından
Ben yaşını baz almadım. Ama iki yaş civarı idi baktım gece taktığım bez gündüz hala kuru öyle karar verdim. Geceler çok iyi gitti ama gündüzler oyuna dalınca kaçırıyordu 
(43 puan) tarafından
Aslında bende gündüz uyandığında bezinin çok fazla dolu olmadığını hatta neredeyse hiç yapmadığını görüyorum canım baslama zamanım geldi diye düşünüyorum ama tam 2 yaşını doldurmasını beklicem kendini hazır hisseder hem o hem ben :) umarım bende başarılı olurum ya bu süreç kazasız belasız hallolur inşallah :))
(9,168 puan) tarafından
Alıştırma kilodu almanızı tavsiye ederim 4 5 tane. Çocuk yapınca altı kuru olmuyor ama en azından etrafa saçılma olmuyor.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 113 göst.
0 oy
3 cevap 174 göst.
31 Mayıs 2023 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Frezya (1,547 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 212 göst.
...