0 oy
236 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (32 puan) tarafından
25 günlügüz 2.kez tsh yüksek geldi  böyle olan varmı hastaneye sevk edildi

4 Cevaplar

+1 oy
(8,987 puan) tarafından
Bizde bir kere yuksek cikmisti. Cocuk doktorumuz endokrinolojiye yönlendirdi. İlac baslayacaktik ama baska bir sorundan dolayı ilaca baslayamadik, o sırada hastanede yatiyordu, surekli kan tahlili yapılıyordu, kendi kendine dustu. Diger yorumlarda okudum, kendinizi yipratmayin. Tiroit yuksekligi cozumu olan basit bir sey. En fazla duzenli ilac kullanir gecer. Yillardir bende de tsh yuksekligi var ama ilacla kontrol altinda. Problemler sorun cozulmezse ortaya cikabilir. Yoksa bir sıkıntı olmaz. Allah dermansiz dert vermesin. Uzulmeyin. Hastanelerde ne hasta cocuklar var. Sizinki cok cok basit bir sey.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet canım doğdu doğalı kontrol altında hastaneye sağlam çocuk polikliniğine gidiyoruz şuan her ay kan aldırmaya döndü bizimki 3 aylık olacak hala duzelmedi troidleri. 
(32 puan) tarafından
Cok üzüldüm aglamaktan Bi hal oldum küçüçük bedenlerde hastalık var kac cıkmişti sizin sürekli kanmi veriyosnz ilaç kullanım flan varmı
tarafından
11.5 çıktı TSH canım ilaç 6 ay öncesi önerilmiyor şuan düşmeye azda olsa başladı T3 ve T4 yüksek değilse zamanla düşeceğini söyledi doktor Allah'a şükür bizim T3 ve T4 normal düzeyde canım. İlk bende çok korktum zeka geriliği ve ilerde bebek sahibi olmayı etkiliyormus. Ben günlük dere otu yiyorum önerilen yaklaşık her gün bir bağ bitiriyorum o düşürüyor dediler inanmamıştım gerçekten az da olsa düşme var bizde. Birde elleri ayakları soğuk ise o gün troid yükselmiş demek dedi doktorumuz kırmızı lahana tüketmemi yasakladı zaten yemiyorum kaya tuzu (iyotlu) tüketiyorum sütten geçsin diye canım.
(32 puan) tarafından
Cok geçmiş olsun sizede inşallah gecer hamilelikte normalmiydi tiroit degerlernz bizim   17 cıkmiş cok yuksek
tarafından
Gebelik troidi vardı bende canım şimdi benim troidler düştü ama bebegiminki yüksek hala pazartesi tekrar kan vereceğiz inşallah düşmüştür diye dua ediyorum inşallah senin bebeğinin troidleride düşer canım.
0 oy
(1,554 puan) tarafından
Sıkma canini çoğu bebekte oluyor bnde yasadim çok kötü olmustum ağlamıştım doktor beni teselli etti her bebekte olur daha hormonları düzene girmedi en fazla ilaç alır bir süre düzelir demsti 3gunde bir kan verdik bir süre hatta hemşire bile demişti üzülme benim çocuklarında da oldu 4o çıkana kadar düzeliyor demişti duzeldi
(32 puan) tarafından
İnşallah dediğiniz gibi olur cok saolun
0 oy
(83 puan) tarafından
Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah topuk kanında mi cikti

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 75 göst.
11 Ağustos 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Cincile (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 109 göst.
9 Ağustos 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Cincile (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 123 göst.
18 Mayıs 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde ~Alya~ (62 puan) tarafından soruldu
...