0 oy
314 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (5 puan) tarafından
tarafından kapalı
Hayırlı geceler değerli anneler. Kızım dün 8 aylık oldu çok şükür. Çok fazla tıkanan bir bebekti ondan dolayı ve çevrenin baskısıyla da sütün var içsin biraz daha büyüsün diye diye 6. ayda hemen ek gıdaya geçmedim 7.ayda kilo alımı çok yavaşladı dedikleri için başladım ama şimdi de yoğurt dışında hemen hemen hiç bir şey yemiyor ne yapacağımı şaşırdım yaklaşık bir haftadır her saat başı uyanıyor artık etrafta sersem gibi geziyorum. Kan ilacı diş çürüklüğü yapar diye kullanmadım şimdide kansızlığı var başlamam gerek ama korkuyorum zarar verir  mi diye vegaferon kullanacam siz kullanıyor musunuz
Bebek Ayı 8
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

+1 oy
(1,927 puan) tarafından
Çevrenin saçma sapan yorumlarını dinlemek yerine işinde uzman doktorları dinleyin. Kan ilacı çürük yapar diye kullanmıyorsunuz peki kanı düşük olunca ne gibi olumsuz sonuçlar doğurur bunu da sordunuz mu çevrenize. Yapmayın Allah aşkına. Milletin ağzına bakarak hareket etmeyin. Kan ilacını düzenli kullanın. Düşüklüğü eksikliği sizi geri dönülmez yollara sokabilir sonra çok pişman olursunuz. Ben kızımda ferro sanol b şurup olarak kullandım, vegaferon içeriği temiz değilmiş biraz kullandım doktor tavsiyesi ile değiştim. Su verdim arkasından ve fırçaladım. Çürük falan da olmadı.

Ek gıdaya gelirsek önce 3 gün kuralı ile sebzelerden başlayarak tadımları yapın alerjisi var mı yok mu görün zaten tadım Max 1 yemek kaşığı oluyor çok ısrarcı olmayın sonuçta ilk kez katı gıda ile tanışıyor zamanla alışır ilk başlarda öğürür vs. 
-Reklam-
0 oy
Profil image (753 puan) tarafından
Onu sakın kullanma Ferrum kullan ve kan ilacı kullanmadığım için kansızlık olmuş kullansam zararlı olurmu hala nasıl diyebiliyorsun
0 oy
(408 puan) tarafından
Ezcaneden sidefer ya da ocean microfer kan damlasını alın be kullanmaya başlayın çevrenin.sözlerine kulaklarını tıkayın he he diyip geçiştirin güvendiğiniz.bir.doktorun yönlendirmesiyle hareket edin haşlanmış sebzelerden tadı.lara başlayın hemen yemesini beklemiyn ilk başta tadıp bırakacak birkaç ay sürer bu önüne kpyun bir süre.oynayıp atacaktır ama sonra yemeye başlayacaktır kendisi daha yediğinde daha istekli olacaktır. 
0 oy
(1,098 puan) tarafından
Kansizlik bebekte zeka geriligime bile sebep olabiliyorken nerden diş çürüğü diye bir şey duyup kan ilacı vermediniz? Hiçbir doktora danıştiniz mi?
(1,783 puan) tarafından
Bayan şimdiye kadar doktorları dinlememis çevrenin lafıyla hareket etmiş ve hala da dili yanmamis olsa gerek ki buraya soruyor doktora sormak yerine :))

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 72 göst.
6 Eylül 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Pınar GÖKMEN (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 93 göst.
21 Ağustos 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Samber (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 235 göst.
24 Mart 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Kubra* (234 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 216 göst.
8 Şubat 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde misafir tarafından soruldu
...