0 oy
151 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (25 puan) tarafından
Merak ediyorum kızlar böyle bişey var mı?  Bebeğim çok sık hasta oluyor anlam veremiyorum. 3 aya kadar biogaia kullanmıştık. Şuan 6 ay olan bebeğe arkadaşım hala kullanıyor probiyotik niyetine hasta olmasın, bağışıklığı güçlü olsun gibi. Yani kullanmadığım için suç bende mi nasıl bu kadar sık hasta oluyor anlamıyorum. 
Bebek Ayı 6

3 Cevaplar

0 oy
Profil image (557 puan) tarafından
Bizde 3 aya kadar kullandık. Bağırsak düzenleyici diyebiliriz ona. Rahat gaz, kkaka çıkardı diye. 3 aydan sonra bağırsakları gelişiyor. Kendisi yapıyor. Kendisi yapması lazım zaten. Bence onunla ilgisiz.

Bizimki de çok sık hasta olur. Dr un söylediklerinden tavsiye vereyim sana da. İçtiği suluk biberon neyse hergün firça ile yıkmayı n. Ellerini sık sık yıkayın. Oyuncaklarını arada bir yıkayın. Sizin boğazınız azcık acısa bile çocuğu öpeyin çok yaklaşmayın, hemen geçiyormuş çocuğa. Nefes yolu ile ve ağızdan alımla oluyormuş. Allah yardımcınız olsun canım. Büyüdükçe geçer diyor Dr. Ya şimdi yada okula başlayınca çok sık hasta olur. Bağışıklık kazanması için bu dönemi bi şekilde atlatacak diyor. 
(25 puan) tarafından
Canım❣️ çok teşekkür ederim dediklerini yapıyorum daha dikkat ederim. Çok zor sürekli hasta olması üstelik hep hastaneye koşuyoruz nefesi hızlı almaya başlıyor diye korkup. Sağlıklı zamanlarını görelim İnşaAllah hep.
Profil image (557 puan) tarafından
Amin canım. Sağol
-Reklam-
0 oy
(1,095 puan) tarafından
Emziriyorsanız siz haftada 2-3 defa çiğ sarımsak yutun. Ek gıdaya geçtikten sonra da ara ara bebeğinize sarımsaklı yoğurt yedirebilirsiniz. Instagram'da hemsire-diyetisyen bir hanımın hastalanmayancocuk isimli bir sayfası var,orda da çocukların bağışıklığı ile ilgili bilgilendirmeler yapıyor.
(25 puan) tarafından
Emzirmiyorum kuzu mama yiyordu ufaktan başladık bişeyler vermeye sarımsaklı yoğurt yedirebilirim umarım yoğurdu sevemedi nedense ya. Dediğin sayfayı da takip ediyorum hemen teşekkür ederim. ☺️
0 oy
(4,078 puan) tarafından
Eğer emiyorsa sık sık çiğ sarımsak tüketin. Zaten bebisiniz 6 aylık olmuş yakında ona da yoğurda karıştırıp verin. Bide ben activia ile yoğurt mayaliyorum o da probiyotikli diye biliyorum
(25 puan) tarafından
Emzirmiyorum kuzu mama yiyordu da ek gıdaya geçiyoruz artık sarımsaklı yoğurdu denerim ama yoğurttan çok hoşlanmadı benim oğlum nedendir bilmem. Activia ile bebeğin yoğurdunu mayalıyorsun değil mi öyle anladım o şekilde denerim bende.
(4,078 puan) tarafından
Evet evet bende ilk ev yoğurdu ile mayalayıp verdim ve bebeğim yemedi. Sonrasında youtube da activia ile yoğurt mayalama videosunu denedim. Çok şükür bebegimde çok sevdi. Ne zamandır her sabah veriyorum sizde deneyin. Tadi da çok güzel oluyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 383 göst.
17 Kasım 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Cnsuuu (616 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 129 göst.
11 Mart 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Asfkbraocl (312 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 1,004 göst.
...