0 oy
387 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (490 puan) tarafından
Kızım 8 aylik. Sabahtan beri kusuyor. Fışkırtarak çeşme gibi kusuyor. Dayanamadık doktora goturduk doktor da ilaç verdi ve iğne yaptı. Bisey yemiyor. Çok üzülüyorum. Tatildeyiz. Sanırım deniz suyundan mikrop kapmış. Ve salgın var dedi doktorda. Yasayan varmı? 

4 Cevaplar

0 oy
(85 puan) tarafından
Yaşadık canım benim de yeğenim olmuştu deniz suyundan orada o kapmış sonrada benim çocuğuma bulaştırdı 1 hafta oldu ama halen etkileri devam ediyor az az verin bir anda vermeyin 
(490 puan) tarafından
Mama vericem şimdi korkuyorum kusarmi diye.
-Reklam-
0 oy
(472 puan) tarafından
Midesini üşütmüste olabilir cnm ilaçlarını düzenli kullan bir de suya çok sokma ishal falan yoksa iyi 
(490 puan) tarafından
Daha deniz sezonu kapanmıştır bizim için. Çok korktum.
(472 puan) tarafından
Sırf bu yüzden bu sene denize gitmedik cnm giden çocuk hasta dönüyor maalesef
0 oy
Profil image (1,345 puan) tarafından
Deniz den idrar yolu enfeksiyonu da olabilir merak ettim idrar bakıldı mı acaba? Fışkırarak kusma yapıyor çünkü. Çok geçmiş olsun. 
(490 puan) tarafından
Yok yapılmadı bulunduğumuz yerde birtek devlet hastanesi var. Ve çocuk doktoru yoktu. Özel hastanede yok. O yüzden detaylı bakilmadi.
0 oy
(9,118 puan) tarafından
Bizde tatildeyiz hastanede çok enfeksiyon olan çocuk varmış. Özellikle bayram ve sonrası. Ben deniz suyundan olacağını düşünmüyorum. Zaten çok fazka salgın vardı ve herkes bir araya geldi sahiller iğne atsan yere düşmez. Parklar yine aynı. Biz bayram tatili boyunca kalabalık yere gitmedik. 1 aydan fazla oldu buradayız denize sürekli giriyor hatta daldırip çıkarıyorum sürekli. Abisi öyle kuzenleri aynı hiç sorun yaşamadık ama bayramda özellikle parklara fakan hiç sokmadım. Ama dip dibe yüzüylen yerde yanı başınızda birbhasta var ise kapmak daha olası. 
(490 puan) tarafından
Kızım henüz küçük. Parka götürmedim. Yada çok insan içine sokmadım. Burada tanıdıklarımız tabiki var. Ama özellikle dikkat ettiğim için. Ve deniz suyuna lağam suyu karışmış dediler hastanede. O yüzden düşünce bu yönde.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 113 göst.
27 Temmuz 2023 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Serap123 (585 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 871 göst.
0 oy
6 cevap 169 göst.
0 oy
3 cevap 286 göst.
12 Ağustos 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde saliskzy (70 puan) tarafından soruldu
...