0 oy
276 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (75 puan) tarafından
11 buçuk aylık kızım var 2 lt yakın su tuketiyo sizce normal mi sizin bebekler ne kadar su iciyo

6 Cevaplar

0 oy
Profil image (4,556 puan) tarafından
Neyyyy şaka mı bu sanki çok fazla gibi geldi ben bile o kadar içemiyorum 
Profil image (4,556 puan) tarafından
Bu arada eski postlara baktım meme reddi sebebi bu aşırı sıvı alımı olabilir bebeğin midesinde su içmekten süt içecek yer kalmamış :(
(75 puan) tarafından
Meme redddi yaşadıktan sonra bu kadr su icmeye başladı emerken zorla su verirdim meme reddinden sonra böyle oldu mamada icmiyo ne yaptıysam mama içmedi
-Reklam-
0 oy
(239 puan) tarafından
Çok fazla içiyor aman dikkat edin 
0 oy
(117 puan) tarafından
Günlük 1 su bardağı kadar içmesi yeterli sanırım çok fazla içiyor bebeğiniz. Böbreklerini yorar. Böyle bir yazı okudum gibi hatırlıyorum. Zaten anne sütünde veya mamalarda su var. 
(75 puan) tarafından
Anne sütü mamada almiyo ne yaptıysam ikisininde almadi
(117 puan) tarafından
Çok üzüldüm ama bazen yapacak birşey olmuyor maalesef. Sağlığı yerinde olsun da inşallah. Ama mamayı meyve pürelerinin yada çorbaların içine karıştırarak verebilirsiniz. Çünkü bebek için gerekli herşey var içerisinde. Tabi mama ve anne sütü almadığı için daha çok su ihtiyacı vardır ama 2 litre yine de çok fazla bir doktora danışın siz en iyisi. Böbreklerde sıkıntı olmasın sonra. Çünkü fazla sıvı alımı böbreğin fazla çalışması demek.
(75 puan) tarafından
Çok haklısınız
0 oy
(202 puan) tarafından
Bana biraz fazla geldi oğlum 9.5 aylık 200 ml lik suluğu var genelde bitiriyor tekrar su ekliyorum yarısına kadar falan ancak içiyor en fazla 350 ml falan içiyor yani
(75 puan) tarafından
Vermedigim zaman agliyo napicam bilmiyorum
0 oy
(586 puan) tarafından
2 Lt yazdığınızı görünce bırakın bebeğimle karşılaştırmayı kendime sordum günde kaç litre içiyorum diye. Bu konuyu hiç araştırmadım ama bana çok fazla geldi. Faydasını zararını, ölçüsünün ne olması gerektiğini daha detaylı araştırın derim. 
(75 puan) tarafından
Doktora götürmek gerekiyo hlgaliba
0 oy
(150 puan) tarafından
1-3 yaş arası 1 litreye yakın içmeli sizin kızınız biraz fazla içiyor sanki yemeğini ve mamasını etkiliyor mu, kilo alımı nasıl bunlara göre değerlendirmek lazım. Takip eden doktoruna sormanız daha faydalı olur.
(75 puan) tarafından
Kilo alımı gayet iyi ama çok su iciyo vermeyince agliyo
(150 puan) tarafından
Siz yine de doktorunuza sorun daha doğru bilgiye ulaşırsınız. Evet su çok faydalı insanlar için ama her şeyin fazlası zarar. Sağlıkla büyüsün yavrunuz.
(75 puan) tarafından
Çok haklisiniz

İlgili sorular

...