0 oy
263 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (16 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhaba lar çocuğunuz tefondami çizgi filim izliyir yada tevzyondami evet biliyoruz ikisinde zarli ama ister istemez bakıyorlar ama bugün bu tanıdık yandaydim 10 aylık bebeğe telefonda çizgi filim izletiyordu bana göre tefon bağımlılık yapıyor sizlerin fikir nedir 
Bebek Ayı 9 ay
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(533 puan) tarafından
Benim bebeğim 14 aylık ikisindende izlemiyor. Hiç dikkatini çekmiyor...
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla benim oğlum 10 gunluktu oturma odasında yatiyodum oğlumla çok televizyon izlerken yakaladım sonra yatak odasına geçtim oturma odasına pek çıkarmıyorum çocuğu çıkarsam bile televizyonu kapatıyorum bazen kıyamıyorum çok ağladığı zaman oluyo ya da acil bi isim oluyo o arada 2 3 en fazla 5 dk telefondan izliyo onu da çok uzağa koyuyorum 
0 oy
(9,165 puan) tarafından
İkisi de zararlı ama telefonda çocuk ne isterse onun izlenebileceğini biliyor. Şu çizgi filmi ac diyor ve açılıyor. Ama tv de öyle bir şansı yok gerçi onlarda da YouTube var artık. 

Açıkçası ben tv ye nasıl bakıyor çocuk onun daha önemli olduğunu düşünüyorum yabi tv bakıcı mı yerine geçiyor. Yemek yemiyor ise ekran mı yediriyor. Çocuk ağlayınca sussun diye ekrana mı maruz bırakılıyor. Eger çocuk böyle buyur ise ekran bağımlısı olur. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 306 göst.
0 oy
1 cevap 205 göst.
8 Mart 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Zümrete (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 152 göst.
...