0 oy
253 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (3 puan) tarafından
Hanımlar iyi aklamlar bugün 8 aylık bebeğimin beline sütlücan otunun sütünü sürdük eskilerden  öyle yapılırmış kolay yürümesi açısından ama belinde kızarıklık oldu  kaynanam normal  sürülen yeri kızarır dedi o kendi çocuklarına da sürmüş acaba Bi zararı olur mu bilen var mı bu otu sanırım elinde sütü kalmıştı yıkamış tı ama  bebeğimi kucağına aldıktan sonra  yüzü de kızardı  gözlerini sızlattı sanırım çünkü kaynanamın kendi gözleri de kızardı ve   sulandı  bu otu bilen kullanan var mı aranız da

6 Cevaplar

0 oy
(441 puan) tarafından
Allah aşkına yazıktır günahtır çocuğunuza böyle şeyler yapmayın. Belliki alerji yapmış. Ne diye uyuyosunuz kaynananizin lafına surmuste nolmus. Çocukları aniden  ayaklanip yürümeye mi başlamış yada surmeyenlerin çocuğu yuruyememis mi. Hayatımda ilk defa böyle bişey duyuyorum. 
-Reklam-
0 oy
(982 puan) tarafından
Biz bisey surmedik ama 9 aylikken yuruduk. Yaptirmayin soyle seyler yazik bebege. Ben kucukken baska bi sebepten kuzenimi cevizin yesil kabugunu kaynatip onunla yikamislardi zavallim kokudan nefes alamamis hastanelik olmustu. Belliki alerji yapmis bebeğinize zamani var herseyin onun bedeni gelisimini tamamladigi zaman yuruyecek zaten ot suruldugu icin degil.
0 oy
(855 puan) tarafından
Bence bir doktora danışın yargılamıyorum kesinlikle canım ama şu büyüklerin eski cahil adetlerini reddedin artık tıp var bilim var her bebek farklı ben olsam bende bir arayış içine girerdim ama sağına soluna bir şey sürerek değil egzersiz var doktor var ya bir de sekiz aylık bebek uçmasını bekliyor gibi acelenize ne oldu 8 ata gelip oturmayan bebekler var siz kolay yürüsün diye ne yapıyorsunuz yazık günah. Ben annemin (beni yetiştiren kadın ya) sözüne bile güvenmiyorum geçmiş üstünden bilmem kaç yıl yapmayın Allah aşkına. 
0 oy
Profil image (478 puan) tarafından
Çok faydalı bir o kadar da çok tehlikelidir o ot ve öyle bir faydası da yoktur 

Sütü zehirlidir lütfen hemen çocuğunuzu acile götürün brakın artık koca karı kafalarını 
0 oy
(1,098 puan) tarafından
Bir otun yürümeye ne gibi faydası olabilir. Benim kayınvalidem de eşimin ağzına doktor akrabasına tükürttürmüs ki doktor olsun diye. Doktor olmamış ama kötü bı şey de olmamış. Ben de yapayım o halde.
0 oy
(98 puan) tarafından
Her çocuğun gelişimi farklıdır biz bir yaşımıza gircez bi kac gün kaldi ve daha yeni emeklemeye başladı bence böyle şeyler yapmayın zamanı gelince emekler yürür içiniz rahat tutun ve böyle şeylere inanmayın 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 498 göst.
25 Şubat 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Frezya (1,547 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 282 göst.
1 Aralık 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Nurr3 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 47 göst.
1 gün önce 24-36 ay arası bebekler kategorisinde HÜRÜ (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
...