0 oy
8,384 göst.
Profil image 3-6 ay arası bebekler kategorisinde (534 puan) tarafından
Doktora sorucam aslinda ama daha bir hafta hafta var kontrolumuze. Bende bu aralar kendimi baya cansiz ve halsiz hissediorum surekli.bi oturma hevesi geldi icime bebegimle ilgilenirken bazen ayakta dolasmam gerekio ozamanda bile bole sanki tas yığını yığılmış gibi hissediorum.ustume. bende dusundum daha once hic icmedim.ama enerji icecekleri geldi aklima bunca insan iciyo iide oldugunu soluolar ama iste problemim emzirme doneminde oldugum.icin bebegime bi zarari olurmu acaba ? Sonucta degisik.bisiler icerio. Daha once icen oldumu? Gerci gelen cevaplara ragmen doktora sormadan yinede kullanmam ama en azindan ön bilgi.olur benim.icinde.siz ictinizmi? Ii geldimi

6 Cevaplar

0 oy
(373 puan) tarafından
Enerji içecekleri çok zararlı canım kan akışını değiştirdiği için enerji verdiği sanılıyor ayrıca bazılarında alkol de bulunuyor ben bı kaç sene önce icmistim hiç enerji vermedi tam tersi yorgunluk çöktü uykum geldi yap bı Türk kahvesi enerji iceceginden iyidir onu iç :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende oyleyim sanki dayak yemis gibi biraksalar 1 hafta uyurum. hiç bisi yapasim yok. Bide vucudum agirlasti her yerim agriyor . 
0 oy
(279 puan) tarafından
Nornalde de yasal o tarz icecekler kalp krizi gecirip haberlere cikan cok oldu Allah korusun bence uzak durulmali o iceceklerden ben artik 3 ay icinde o kadar alistim ki uykusuzluga bebegim gece 4 5 saat kesintisiz uyudugunda bile ben yatamiyorum o derece :) 
0 oy
Profil image (1,917 puan) tarafından
Bence emzirdiğin için içme canım ki zaten enerji verdiği de yok 
0 oy
(190 puan) tarafından
İçinde alkol var canım ve Redbull gibi enerji içecekleri de boğa sperm var diye biliyorum enerji versin diye yani çok sağlıksız bişi hiç içme sürekli soğuk suyla yıka elini yüzünü aynı dertten muzdaripz hepimi
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Canım o içiçekler çok zararlı kendin için yani bebeğin için söylemiyorum bile sen Düşün artık gerisini

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 65 göst.
1 Ekim 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Burcuzeynep (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 265 göst.
27 Eylül 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Reyhan123 (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 114 göst.
4 Mayıs 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Sedanur sahin (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 248 göst.
30 Ağustos 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Prenssannsi (6 puan) tarafından soruldu
...