0 oy
389 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (205 puan) tarafından
Bebeğim 16 günlük bir saat emzirmeyeyim kıyafetlerim süt içinde kalıyor ama sağdığım zaman en fazla 30  40 ml süt çıkıyor neden böyle oluyor acaba bilen var mı?
Bebek Ayı 16 günlük

5 Cevaplar

+1 oy
(143 puan) tarafından

Merhaba, yorumlarınızı okudum da benim de bebeğim doğduğu zamanlarda öyle sorunum vardı. Tabi şimdi 7 aylık oldu o sütleri mumla arıyorum o ayrı..  :)


Bize de doktor doğum kilosuna çoktan ulasmaliydi demiştim hatta ben günde 4-5 tane göğüs pedi değişiyordum. Doktor dedi ki sütün fazla olması besleyici olduğunu göstermez. Daha faydalı şeyler tüketmelisiniz besin olarak demişti. Yani kendine bir sağlıklı beslenme planı oluştur m dengeli oalrak yağ karbonhidrat protein kalsiyum hepsinden al o zaman sütün az bile olsa besleyici oluyor 

(205 puan) tarafından
Anladım yorumun için çok teşekkür ederim yediklerime daha çok dikkat edeceğim artık.
-Reklam-
0 oy
(291 puan) tarafından
Sağma makinaları bebek kadar güçlü çekmiyor ondan olabilir 
(205 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim ama daha doğduğu kilosuna bile gelemedi sütüm yetmiyormuş doktor öyle söyledi ayrıca Aptamil mamada veriyorum.
0 oy
(269 puan) tarafından
Maşallah süphanallah canm boyle yazmadaydın keske ımrenen cok olur göze gelırsın .sagmakls cocugun emmesı bırndegıl canm bebiş senın sagdıgının ıkı katını alıyodur merak etme eger emmedıgınde böyle akıyosa bosa harcama sag sag koy kenara ılerde lazm olr dısarda fılan emzıremedın yerde verırsın hazr.
(205 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ama sütüm yetmiyormuş bebeğim doymuyormus daha doğduğu kilosuna gelememiş Aptamil mamada veriyorum.
(106 puan) tarafından
Bende ilk 1 ay mama ilavesi yaptim. Ama emzirmeyi hic birakmadim sende birakmamalisin ve bol bol sutünü sağmalisin ki bollaşsın
(205 puan) tarafından
Bende öyle yapıyorum. Emzirdikten sonra sağıyorum. Mama vermeden de önce emzirip öyle mama veriyorum sütüm artsın diye.
0 oy
(8,813 puan) tarafından
Sağdığınızda görüğünüz süt gerçekte olanın çok çok azıdır, onu ölçü almayın. Sütün akmasına gelince göğüs ucu uza parmağınız la geriye doğru bastırın, o zaman akması duruyor
(205 puan) tarafından
Dediğinizi yapıyorum ama durmuyor. Bebeğimde doymuyormus doktor öyle söyledi daha doğduğu kilosuna gelememiş.
0 oy
(106 puan) tarafından
Bebegim 1 yasinda olucak hala benimde sol gogsum oyle. Ama ben bebek bezi takiyorum geceleri. Gunduzleride agiz mendili koyuyorum sen de oyle yapabilirsin. Memedeki kaslarin calismamasindan dolayiydi yanlis hatirlamiyorsam. Bebegin yeterince sutunden aliyordur merak etme. 
...