0 oy
280 göst.
Profil image 3-6 ay arası bebekler kategorisinde (1,072 puan) tarafından
Sürekli miz miz, mamayi zorla içer oyun oynar hemen sıkılır surekli kucakta gezmek ister napcaz böyle?
Bebek Ayı 4 ay 17 günlük

7 Cevaplar

0 oy
(8,821 puan) tarafından
Siz bir de 8.ayı görün
Profil image (1,072 puan) tarafından
Yandık desenize. O zamanda dişten çok çekiliyor sanırım.
(8,821 puan) tarafından
Diş de denk geliyor ama sadece o değil. Yine iştahsızlık oluyor, meme reddi, mamalar yarım kalıyor, ek gıda reddi oluyor, hareketlenmeye başladıkları için uyku sorunları oluyor, tam uyutuyorsunuz tutunup kalkıyor, yatakta tepiniyor veya yatakta emekliyor, 2 uykuya düşmeye çalışıyor o nedenle bazen 2 bazen 3 gündüz uykusu yapıyor 2 az 3 fazla geliyor vs vs. 8.ayı görene kadar 4.ay çok zor diyordum :)
-Reklam-
0 oy
(258 puan) tarafından

5. aydan sevgilerle hala aynıyız :D

Profil image (1,072 puan) tarafından
Ayy uzamaz inşallah
0 oy
(25 puan) tarafından
Bizimkiler de aynı ellerim acıdı ben artık sorgulamıyorum itaat ediyorum 
Profil image (1,072 puan) tarafından
Ben kol kasi yaptim resmen
0 oy
Profil image (112 puan) tarafından

Sen birde 8'de gör neler çekiyorum :D


tarafından
Biz 8 ay atağı yaşamadık şimdi 9 ay 6 günlük ama o 4 ay atağı neydi Allahim yarabbim o nasıl bi çaresizlikti ahahahahahah
Profil image (1,072 puan) tarafından
Ayy deme yaa kolay gelsin cnm
Profil image (112 puan) tarafından
Zordu ama geçiyor bir sekilde
0 oy
(24 puan) tarafından
En zor atagimizdi 12 gün cok zordu sabah 5te esim bebek arabasıyla çıkartırdi bazen veya evin icin de ve balkonda bebek arabası ile dolastirirdik uyku gerilemesi ile birleşti birde emzirmek cok zordu kucağımda şarkı söyleyerek emzirmeye çalışıyorum zor ama geciyo bizim en çok uyku etkilebirdi her atak döneminde korkardım ama hiç biri 4.ay kadar zorlamadi ınsallah hemen geçer ve sonrakiler daha sakin gecer
Profil image (1,072 puan) tarafından
İnşallah canm ya tek basima bakıyorum bide durduk yere ağlıyor bazen korkuyorum sanki bi yeri ağrıyor sanıyorum elim ayagima dolaniyo
0 oy
(900 puan) tarafından
Bizimde aynı yatiriyom çığlık çığlığa uyaniyo 
Profil image (1,072 puan) tarafından
Evet bide o var yatirinca yatmak istemeyip aglamasi
0 oy
(365 puan) tarafından

Yanlış anlamayın  merak tan soruyorum 4 . Cocugumu büyütüyorum bu atak.nedir atak atak deyip duruyo herkes3 5 8 atağı felan . Hoş bi kelime olarak gelmiyor kulağa.  


Naçizane ben doğru bulmuyorum negatif Bi enerji gibi geliyo aynı şekilde 2 yaş sendromu  yok o sendromu  yok bu sendromu.  Klinik tanı  gibi hepsi çocuklarımızın üstüne negatif hiç Bi enerjiyi kondurmayalim ve yakıştırmayalim. 

Her büyüme çağının bir zorluğu ve muhakkak bir guzellig8 var . 4 bucuk aylik mesala Bu gun ayaklarını elleriyle tuttu  çok  tatlıydı. Kucağa alışık bırakınca agliyo ama olsun sağlıklı.  Şükür ediyorum  . 

Biliyorum çok.yorguniz hormonlar düzenler tamamen değişti ve eskisi  gibi asla olmayacak. Bi kadın. Anne olduktan sonra Bir akşam.bile çocuğunu düşünmeden uyuyamaz . Git gel kontrol eder büyüdükçe okulunu daha büyür  arkadaşlarını çevresini  düşünür işini gücünü  düşünür sağlığını hep düşünür.  Düşünür de düşünür.  

Pozitif anneler bu yorgunluklar uykusuzluklar ve stresle geçip gidicek hepsi geride kalacak  hiç şüpheniz olmasın.  Zaman su gibi akıp geçiyor güzel anların tadını  çıkarın:)
Profil image (1,072 puan) tarafından
Tabiki yanlis anlamam neden yanlis anliyim :) bu benim ilk bebişimin şuna inanın bnde bu kelimelere aslinda yabancıyım. Bebegimin dilinden daha iyi anlamak için okuyorum araştırıyorum karşıma cikanlar bunlar ataklar vs :) dönemleri var sizde bilirsiniz ki en iyi sekilde atlatmaya çalışıyorum o dönemleri ama tek baktigim için inanılmaz zor oluyo tecrübemde yok tabi ciddi anlamda zorlaniyorum
(365 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun ilkmcocuk.gercekten zor . Hem tecrübesiz oluyor insan hemde her kafadan bir ses çıkıyor hangisi doğru hangisi yanlis çok arada kalınıyor  maalesef.  Ben de şöyle geri dönüp bakıyorum ilk çocuğumda  ne hatalar yapmışım. Ama mühim olan niyet :) hiç kötü niyetim yoktu tabi ki hepsi sevgiden oldu :)   anneler her zorluğun üstesinden gelir .

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 211 göst.
0 oy
3 cevap 216 göst.
0 oy
13 cevap 588 göst.
13 Aralık 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde misafir tarafından soruldu
...