0 oy
84 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (90 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba bebegim 8 aylik oldu iki gündür mama yemek istemiyor zor bela kandırarak ağzına sokuyorum asla yemiyor ilk defa böyle oldu ama ek gida yiyor ne yapabilirim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz 

2 Cevaplar

0 oy
(343 puan) tarafından
Hangi mamayı kullanıyorsunuz 
(90 puan) tarafından
Hiç değişmeden bebelqc gold kullanıyoruz
-Reklam-
0 oy
(748 puan) tarafından
Ön dişleri cikmadiysa onlari acisindan yemiyordur. Birde ek gidayi yemek kasikla daha keyifli gelebiliyor. Mamadan daha cok sevebiliyorlar. Biz 7ci aydayiz ayni durumdayiz. Doktorumuz bu şekilde aciklama yapti.

3 saatte bir 150ml yiyen bebek şuan 4 saatte 90anca yiyor. O yuzden o 4 saat aralarina yani 2ci saatte ek gıda veriyorum. 

Sabah 7de kalktigi icin 

8de mama yiyor 

10da ek gida kahvaltı 

12de mama 

14te ek gida oglen corba

16da mama 

18de ek gida corba yogurt kefir yada muhallebi tarzi biseyler 

20de mama ve uyku

24te yine mama 

04te yine mama 

Bu sekilde bir duzen oturttuk her mamada ne kadar az yada cok ek gida yesede 90dan fazla yemiyor.
(90 puan) tarafından
Benim düzeninde hemen hemen böyleydi normalde alt dişinden biri patladı 170 cc veriyodum Bi anda kesti dikkatini dagita dağıta yedirmeye calisiyorum uykuda yiyor .bizde ek gida yiyoruz dediğiniz doğru olabilir kaşık daha çok hoşlarına gittiği için Red veriyo  eşim ısrarla mama verme artık bosver diyo bu çocuk mamamsiz masil doyar
(748 puan) tarafından
Yani doyar ama almasi gereken besin vitamin ve minaralleri aalirmi orasi tartisilir. Eger kahvaltisinda peynir zeytin yumurtasini yiyor. Oglen sebze corbasini yiyor tahilli ekmeklerini tuketip aksam et tavuk balik gibi besinler tuketiyorsa ara ogunlerde meyvesini yiyerek vitaminlerini hergun aliyorsa iste o zaman mamayi birakabilirsiniz.
(90 puan) tarafından
Yok et balık yemedi

İlgili bir soru bulunamadı

...