0 oy
269 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (3 puan) tarafından
Bebeğim 7.5 aylık cok hırıltısı ve balgami var sağlık ocağına gittim ilac verdi 4 gündür kullanıyor um 12 saate bir hic ise yaramıyor bildiğiniz bi yöntem var mi
Bebek Ayı 7.5

1 cevap

0 oy
(353 puan) tarafından
Ebegümeci balgam, öksürük, üst solunum yolları iltihabına iyi geliyor. Aktarlarda satılır. İyice tarifini öğrenin çay kaşığı ile bebeğinize verin. Tabi bebeğim küçük derseniz bilemem. Ben yerinizde olsam belki bir çare diye düşünür denerdim. 
(3 puan) tarafından
Bebeğim 7.5 aylık kullanabilir miyim peki bir sıkıntı olur mu
(353 puan) tarafından
Ek gıda zamanına gelmiş Bi bebek. Çok küçük değil maşaallah. Benim bildiğim alerjik bir durum yoksa bal ve yumurta beyazı hariç her şeyi yavaş yavaş verebilirsiniz. Siz yine güvendiğiniz bir doktora danışın isterseniz. Bide akyarcıya da alırken sorarsınız. Benim komşumun 2 çocuğu var biri 4 diğeri 2 yaşına girecek. Ne aşı yaptırıyor ne ateş düşürücü ne başka şey. Çocuklar hasta olduğunda nerede bağışıklık güçlendirici yağ, çay, bitkisel ilaç varsa çocuklarına minimum miktarda veriyor ve 40ları çıktıktan beri. Valla ikiside gayet sağlıklı. Tabi siz yine de sağlıkçı birilerine sorun gerçi şimdiki insanlar da aaaaaa olur mu öyle şey asla olmaz saçmalamaaaaa diye tepkiler veriyor ama çocuk sizin çocuğunuz. Elinizden gelen her şeyi yaptıktan sonra Bi çare denersiniz.
(3 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım söylediğin için
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 89 göst.
30 Temmuz 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Münever (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 129 göst.
30 Temmuz 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Münever (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 212 göst.
...