0 oy
217 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (29 puan) tarafından

Kızlar bnm bebeğim 11 aylık daha emeklemiyo oturarak yürüyor bı o bacağını bi bu bacağını sağ sol yaparak bıraktığım yerden ilerliyor biraz bide bana tutunup kalkmaya çalışıyor ama tam kalkamıyor ayakta da bazen 2 3 Saniye duruyor düşüyor alttan iki dişi çıkacak 2 haftadır falan yeri baya belli ama daha patlamadı minyon tipli 8 kilo şuan kilosu bı ay önce doktora götürdük 7.5 kg du kilosu iyi boyu kısa sadece dedi biraz da kanı düşük çıktı dün evde tarttik 8 kg geldi pazartesi tekrardan götürücem kendi doktoruna bı ay önce götürdügum kendi doktoru değildi küçük olduğu için bazen canım sıkılıyor kolları bacakları daha yumuşak kemikleri gelişmemiş pek ekleyince kemik bile pek gelmiyor emeklemiyo millet laf edince bazen canım sıkılıyor ama bide şöyle düşünüyorum kilolu olup da sağlıksız olsa daha mı iyi olucakti şükür sağlığı yerinde harekeli de kıpır kıpır Maşallah hep Boyle kalmicak ya illaki yürüyücek emekleyecek diyorum her bebek aynı değil diyorum merak ettim sadece sizin bebişler ne durumda yürüyen var mı uzun oldu hakkınızı helal edin kızlar :)<3

Bebek Ayı 11

4 Cevaplar

0 oy
(120 puan) tarafından
Dediğin gibi her bebek bir değil oğlum 15 aylık emekledi herkez bir sorun var diyince doktora koştum hemen hiç bir şeyi yok bekle dedi. Kızım da tam doğum günün de emeklemeye başladı diş çıkarma zaten emekleme yürüme olayını geciktiriyor bence huysuz oldukları için hiç bir şey yapmak istemiyorlar 
-Reklam-
0 oy
(101 puan) tarafından
Benim bebeğim emekliye hatta hiç durmuyor bir yerden tutunup yürüyor. Kilosu en son 9.400 du. Her bebek bir değil ama sağlıklı olsun yeter.
(29 puan) tarafından
Maşallah canım
0 oy
(126 puan) tarafından
Kizim 12 aylık emekliyor elinde  tutup yürütüyorum kendiside yürümeyi çok istiyor evin içinde dakikalarca yürüyoruz artık belimiz koptu;) boyu kısa ama gelişiminde bi problem yok genetik olduğunu düşünüyoruz eşimde bende çok uzun değiliz zaten 47 cm doğmuştu. Her bebek aynı değil insanların dediklerine kafanızı takmayın emekledikten sonrada başka şeyler der insanlar onların dedikleri hiç bitmez.
(29 puan) tarafından
Oğlum da 43 cm doğdu eşim ailesi hep kısa bize genetik dedi doktorlar Bücürler peşinde koşturuyor bizi :D
(126 puan) tarafından
Bizede doktorumuz öyle demişti:) şuan boyu kaç cm bizimki 69 cm
(29 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım pztsi götürücm bakalım
0 oy
(160 puan) tarafından
Bahsettiğiniz şekil de emekleme zaten. Her bebeginki farklı kimi geri geri gider kimi yuvarlanır kimi poposunnun üstünde gider. Bunu dert etmeyin. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 449 göst.
24 Mart 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde mamoste (353 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 480 göst.
23 Aralık 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Fidanözlem7 (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 390 göst.
18 Temmuz 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Eylulina (1 puan) tarafından soruldu
...